Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch

Оставить отзыв

Код:  412769391

Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch

Оставить отзыв

Код:  412769391

Продавец:High level

4.6/5  ( 114 оценок )

250

99

Есть в наличии

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch

Багато експертів у сфері здорового схуднення вказують на те, що ефективно скинути зайву вагу і не набрати її знову можна лише тоді, коли процес не супроводжується стресом для організму. Тому важкі фізичні навантаження і строгі дієти не завжди дають бажаний результат. Пластир для схуднення Wonder Patch за багатьма параметрами перевершує всі відомі стимулятори, регулятори апетиту, блокатори калорій і потужні жироспалювачі.

Унікальність цього інноваційного засобу полягає в наступному:

Дія базується на властивостях рослинних екстрактів, вітамінів та мікроелементів. У 4 рази швидше виводить з організму зайву рідину, одночасно усуваючи набряки. Майже на 50% прискорює теплообмін. Гарантує позитивну динаміку вже через 2 тижні використання. Регулярне використання надає очікуваний результат в 100% випадків. І головне, пластири MYMI Wonder Patch не вимагають ніяких додаткових зусиль. Вам не доведеться змінювати свій спосіб життя, вносити корективи в раціон харчування або розклад дня. Достатньо приклеїти мініатюрний виріб - і він зробить свою справу!

Як це працює:

Пластири для схуднення Wonder Patch - це відмінна альтернатива дорогому ліпосакції, масажам, монотонним дієтам і модним комплексам вправ. Засіб вже здобув прихильників серед знаменитостей, блогерів, медійних осіб.

Біоактивні компоненти миттєво всмоктуються і через шкіру потрапляють в організм. Активізується кровообіг. Прискорюється метаболізм, теплообмін. Починається інтенсивне очищення організму від зайвої рідини, шлаків, токсинів, застарілих жирових відкладень. Підвищується потовиділення, що дозволяє швидко вивести всі шкідливі продукти обміну наружу. В результаті об'єми поступово тають, кілограми йдуть геть. Людина худне, її тіло стає стройовим і підтягнутим, а м'язи - рельєфними.

Спосіб застосування:

Пластир для схуднення Wonder Patch є абсолютно безпечним засобом, тому ніякого рецепту від лікаря не потрібно. Єдиною умовою найшвидшого досягнення бажаних результатів є регулярне носіння цього компактного виробу. Схема дій надзвичайно проста:

Зняти з пластра захисну плівку. Приклеїти клеючою стороною до проблемної зони, аккуратно розгладити. Залишити на 6-8 годин. Міняти пластри через день. Завдяки надійному кріпленню на тілі пластир можна носити протягом дня або "одягати" на ніч. Він чудово "переносить" навіть активні заняття спортом.

Колір виробу та комплектація може відрізнятися від представлених на фото в залежності від поставки.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами