Гель-Бальзам Healer cosmetics для тіла суставит 90 мл (1991476915)

Оставить отзыв

Код:  416489817

Гель-Бальзам Healer cosmetics для тіла суставит 90 мл (1991476915)

Оставить отзыв

Код:  416489817

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 81 оценок )

35

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ефективний препарат на основі ефірних олій і екстрактів лікарських рослин. Рекомендований при комплексному лікуванні гострих респіраторних захворювань, що супроводжуються сильним кашлем. Крем-бальзам створений також для профілактики та більш ефективного лікування дихальних шляхів (бронхіти, пневмонія, астма, грип, ГРЗ, ангіна та інше). Сприяє розрідженню і відділенню мокротиння, зниженню температури тіла, підвищую еластичність бронхів, знімає бронхоспазм. Порошок насіння гірчиці, олія терпентинова і ефірна олія евкаліпта мають сильну протизапальну й антисептичну дію. Активні речовини, що містяться в екстрактах плодів перцю стручкового, хрону і буркуну, призводять до зменшення больових відчуттів, надають антибактеріальну дію, відновлюють баланс міжклітинної рідини і зменшують набряк та інфільтрацію запалених тканин. Гусячий жир зігріває, підвищує імунітет.

Застосування:

Розтерти крем-бальзам по проекції дихальних шляхів спини та грудей, при цьому вдихати пари, що є гарною інгаляцією. Процедури повторювати декілька разів на день.

Склад:

Вазелін, церезин, жир гусячий, ланолін, екстракти буркуну, плодів перцю стручкового, листя і кореня хрону, гірчичний порошок, камфора, олія терпентинова, ментол, віск бджолиний, олія ефірна евкаліпта.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами