Боро аюр Triuga 5-d захист крем для ніг 25 г + 5 г (1926357483)

Оставить отзыв

Код:  417769392

Боро аюр Triuga 5-d захист крем для ніг 25 г + 5 г (1926357483)

Оставить отзыв

Код:  417769392

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

68

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

крем для ніг

Унісекс

Крем «5Д» для ніг створений на основі природних компонентів, які інтенсивно живлять суху та огрубілу шкіру стоп. Крем добре пом'якшує шкіру ніг, усуває тріщини на ступнях і натоптні. Шкіра ніг стає м'якою та доглянутою.

Має також антибактеріальну властивість, захищає від пітливості ніг допомагає позбутися неприємного запаху. Є профілактичним засобом проти грибка. Пом'якшує шкіру та усуває тріщини на ступнях.

Олія Ши — живить і тонізує шкіру. Жасмин — інтенсивно захищає шкіру від зневоднення й живить її.Підходить для догляду за дуже чутливою шкірою. Гліцерин — зволожує шкіру та знімає відчуття сухості.

Нанести крем на необхідну зону шкіри. Використовувати 2-3 рази на день.

Aqua, extracts: Neem/Нім, Mandjishta/Манджішта, Henna/Хна, Allantoin/Алантоїн, Jasminum/Жасмин, Butyrosperum Parkii/Масло Ши, Urea Pura/мочевина, Ricinus Communis Seed Oil/Касторова олія, Talcum Powder/Тальк, Zincidextoкси ципак, Paffumin Liquidum/Вазелінова олія, Panthenol/Д-пантенол, Glycerine/Гліцерин, Salicylic Acid/Саліцилова кислота, Boric Acid/Борна кислота, Octopigox/Октопірокс, Methylis Salicylas/Метилсалатци, Menthol/Ментол, Camphoramфора, Eulsifer/Емулятор Stearic Acid/Стеаринова кислота, Cetearyl Alcohol/Цетилстеаріловий спирт, Allantoin/Аллатон, Preservative/Консервант, Sodium Hydroxide/Натрій гідроокис

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами