Сустагін Triuga крем для суглобів 75 г + 11 г (1926357478)

Оставить отзыв

Код:  417769407

Сустагін Triuga крем для суглобів 75 г + 11 г (1926357478)

Оставить отзыв

Код:  417769407

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

84

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Крем для суглобів

Унісекс

Крем для суглобів розроблений як допоміжний засіб для лікування опорно-рухового апарату (остеохондроз, запалення хребта, артроз). Також рекомендується у разі розтягнень зв'язок і втоми м'язів. Знімає набряки, запалення в суглобах і м'язах.
Нирки тополі — має протизапальну властивість й активно використовується в лікуванні гострих болів у суглобах.Має знеболювальну дію, покращує стан суглобів.
Стручковий перець — допомагає в разі болів у опорно-руховому апараті, покращує кровообіг. Знімає больові відчуття в м'язах.
Корінь живокосту — до складу рослини входить алантоїн, який стимулює процес відновлення м'язових і кісткових сполучних тканин. Тому корінь живокосту часто використовують у травматологічній практиці для прискорення зрощення кісток, пошкоджених зв'язок і м'яких тканин.

Тонким шаром нанести крем на проблемну зону шкіри, втирати масажними рухами до повного вбирання.Використовувати 2-3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 2 місяці.Можна застосовувати у формі компресу.

Aqua, Emulsifier, Extracts: Wormwood/полонинь, Buds of poplar/почки тополі, Capsicum/стручковий перець, Comfrey System/корінь живокоста, Dimeksyd silk/протеїн шовку, Xanthan gum, Castor oil, methyl salicalategen, Trolon, Berfume, Preserva.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами