Бальзам Triuga dr.трав Простудін 35 г (1926357469)

Оставить отзыв

Код:  417769434

Бальзам Triuga dr.трав Простудін 35 г (1926357469)

Оставить отзыв

Код:  417769434

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

115

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бальзам із зігрівальною дією

Унісекс

Бальзам «Простудин» на основі лікарських рослин, рекомендований як допоміжний засіб для профілактики гострих респіраторних захворювань. Компоненти, які входять до складу бальзаму, мають противірусні та бактеріальні властивості.
Евкаліпт — усуває закладеність носа, полегшує дихання. Має протимікробну дію й активно використовується в профілактиці та лікуванні простудних захворювань. Зміцнює імунну систему, що активізує захисну функцію та стійкість організму до мікробів. Ефективно знімає запальні процеси, заспокоює нервову систему та розслаблює.
Ментол — має протимікробну властивість. Зменшує больовий синдром і чинить судинозвужувальну дію. За температури має здатність охолоджувати тіло, а за зниження температури — зігрівати. Заспокоює нервову систему.
Прополіс — захищає організм від бактерій і мікробів, допомагає швидко відновити сили після простудного захворювання. Зміцнює імунну систему.
Мускатний горіх — допомагає розширити кровоносні судини та полегшує роботу серцево-судинної системи.
Шавлія — має протизапальну й антисептичну дію, заспокоює слизову.
Ефірна олія сосни — має протизастудний ефект. Полегшує дихання у разі закладеності носа, кашлю та інших застудних запалень. Усунуть процес одужання організму, надає сили й енергії після хвороби.

Тонким шаром нанести бальзам на необхідні ділянки: спина, грудна карта, ніс, віскі. Масажними рухами втирати. Для поліпшення ефекту покладіть на необхідне місце теплу пов'язку у формі компресу.

Екстракти прополісу, евкаліпта, сосни, олія зародків пшениці, мускатний горіх, ефірна олія евкаліпта, духмяна, шавлія, ментол, бальзамова основа.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами