Сустагін Triuga бальзам для тіла 75 г + 11 г (1926357476)

Оставить отзыв

Код:  417769458

Сустагін Triuga бальзам для тіла 75 г + 11 г (1926357476)

Оставить отзыв

Код:  417769458

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

84

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бальзам для тіла

Унісекс

Ефективний засіб у разі радикуліту, остеохондрозу, артриту, артрозу, болів у суглобах. Зменшує біль, знімає набряки, стимулює кровообіг. Має сприятливий вплив на вегетативну нервову систему.

Екстракт кінського каштана — покращує кровообіг, запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин. Лаванда — зменшує запалення, прискорює процес загоєння ран і виразок, позаяк є природним антибіотиком і антисептиком.

М'ята — покращує кровообіг, унаслідок чого посилюється кровотік і зміцнюються судини. М'ята має антисептичну властивість, що дає змогу зменшити запалення. Стручковий перець — розширює судини, активізує локальну мікроциркуляцію крові.

Червоний перець — покращує кровообіг і позитивно впливає на кровоносну систему. Запобігає утворенню тромбів. Польовий хвощ — у цій рослині міститься кремній, що робить його ефективним засобом проти остеопорозу. Кремній сприяє швидкій регенерації кісткової тканини та зміцнює кістки.

Пихта-екстракт допомагає зняти больові відчуття й запалення в суглобах. Стимулює кровоутворення, прискорює регенерацію шкіри. Сіль мертвого моря — має антисептичний і заспокійливий ефект, допомагає утримувати вологу в клітинах і сприяє регенерації тканин шкіри. До складу входить кальцій солі мертвого моря, який необхідний для формування кісток.

Бджолина отрута — знімає запалення й біль після інтенсивних фізичних навантажень.

Тонким шаром нанести крем на проблемну зону тіла.Використовувати 3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 4 тижні. Для закріплення результату застосувати повторно за 2 тижні.

Aqua, Extracts: Aesculus Hippolastanum/Конський каштан, Chilli papper/Стручковий перець, Horsetail field/Хвощ польовий, Volatile oils: Abies holophylla/Пихта, Eucalyptus/Евкапт, Lavender/Лаванда, Pepormint/М'ята, Solubili agent agent hydroydroychelculse, Salt of Dead Sea/Соль Мертвого моря, Glycerin, Extract CO2, xanthan gum, turpentine, Bee venom/Пчелина отрута, Preservative.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами