Сустагін Triuga бальзам подагрин 75 г + 11 г (1926357477)

Оставить отзыв

Код:  417769548

Сустагін Triuga бальзам подагрин 75 г + 11 г (1926357477)

Оставить отзыв

Код:  417769548

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

84

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Гель-бальзам для суглобів

Унісекс

Допоміжний засіб, який надає заспокійливу, протизапальну та розслаблювальну дію. Зміцнює, відновлює тканини суглобів і зв'язок.

Корінь ніжериці — має протибольову дію. Ефективний засіб у разі артриту, подагри, невралгічних і ревматичних болів. Сосна — втамовує біль у разі ревматизму та подагри, знімає запалення.

Хрен — містить вітаміни груп B і A, які дуже необхідні для суглобів: рибофлавін, ніацин і піридоксин.Також до складу входить клітковина, кальцій, фосфор і залізо. Пихта — зменшує інтенсивність болю у разі радикуліту, артриту та знімає запалення. Стимулює кровообіг.

Ромашка — має протизапальну дію, активізує регенерацію тканин. Також ромашка розслабляє м'язи та втамовує біль. Золотий вус — знімає запальні процеси, набряки, знижує больовий синдром, відновлює рухливість суглобів.

Шавлія — активізує кровообіг, знімає запалення в суглобах, знімає ревматичний біль. Застосовний для всіх хвороб, пов'язаних із суглобами. Кипарис — має судинозвужувальну властивість і покращує кровообіг.Підвищує тонус кровоносних судин і зміцнює їх.

Тонким шаром нанести крем на проблемну зону шкіри, втирати масажними рухами до повного вбирання.Використовувати 2-3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 2 місяці.Можна застосовувати у формі компресу.

Aqua, Extracts: Hellebore root/Корень чемерица, Pine/Сосна, Horseradish/Хрен, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Xanthangum, Hydroxyethylcellulose, extracts CO2: Fir/Пихта, Chamomile/Ромашка, Hops/Хмель, Golden whiskers/Золотой ус, Volatile oils: Sage/Шавлей, Cypress/Кіпарис, Basil/Базилік, Preservative, Lactic acid/ Молочна харчова кислота.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами