Крем з натуральним воском "Чистотіл" 60 гр

Оставить отзыв

Код:  422974317

Крем з натуральним воском "Чистотіл" 60 гр

Оставить отзыв

Код:  422974317

Продавец:TastyBee

4.9/5  ( 81 оценок )

150

Есть в наличии

1

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

У народній медицині здавна використовували мазі на основі продуктів бджільництва. Унікальність цих мазей у цілющій силі бджіл.


Трава чистотілу містить багато активних речовин: ефірну олію, органічні і фенілкарбонові кислоти, флавоноїди і сапоніни, дубильні речовини, вітаміни. Головне багатство чистотілу − алкалоїди сангвінарин і хелеритрин. Саме вони згубно впливають на мікроорганізми, в тому числі віруси й найпростіші. Таке унікальне поєднання речовин надає рослині найвищу ефективність при різних недугах і проблемах. Численні дослідження підтверджують, що продукти на основі чистотілу ефективні для лікування гнійних ран і трофічних виразок, хвороб шкіри і слизових оболонок, екзем, хронічних гайморитів, а також грибкових захворювань.

Мазь з чистотілом рекомендовано використовувати при:
- Родимках, бородавках, папіломах, ліпомах;
- Діатезі, нейродерміті, екземі, герпесі, дерматиті, алергічних висипаннях;
- Грибкових ураженнях шкіри;
- Доброякісних і злоякісних пухлинах (як додатковий засіб).

Мазь чистотілу - необхідний компонент схем фітотерапії при рожі, діатезі, нейродерміті, екземі, алергічному висипі, бородавках і папіломах

Чистотіл відомий своїм сильним протизапальними, антисептичними і загоюючими властивостями. Рослини успішно використовують при виразках, гнійних ранах, діатезі, нейродерміті, дерматиті, екземі і інших шкірних захворюваннях, особливо пов'язаними з інфекцією, зокрема шкірному туберкульозі.

Мазі на основі чистотілу рекомендуються також як ефективний засіб для видалення бородавок, родимок, папілом.

Мазь знімає подразнення шкіри після гоління, знеболює і швидко позбавляє від опіків, викликаних вогнем, парою, гарячою водою, сонцем і хімічними речовинами. Мазь чистотілу допоможе загоїти тріщини прямої кишки і усунути болі і свербіж при геморої. Надає сильну антисептичну дію.

Чистотіл вважається також протипухлинною рослиною, тому мазь можна застосовувати при доброякісних і злоякісних пухлинах, жировиках, ліпома та інших новоутвореннях різного генезу.

Характеристики

Состав
  • Оливкова олія, витяжка читотілу, віск
Применение
  • Мазь наносити тонким шаром на попередньо очищену шкіру і втирати подушечками пальців легкими масажними рухами. Застосовувати 2-4 рази на день. Не є лікарським засобом
Страна
  • Украина
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами