Крем з натуральним воском "Фурьє" Монастирський 60 гр

Оставить отзыв

Код:  422974320

Крем з натуральним воском "Фурьє" Монастирський 60 гр

Оставить отзыв

Код:  422974320

Продавец:TastyBee

4.9/5  ( 81 оценок )

150

Есть в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Мазь Фур'є виготовлена за народними рецептами на основі бджолиного воску.


Бджолиний віск - складна органічна речовина, яка виробляється залозами бджіл для будівництва стільників. Він є результатом переробки засвоєних бжолами поживних речовин. Віск - це біологічно активна речовина, яка має високі бактерицидні та відновлюючі властивості.

Яєчний жовток , який входить до складу воскової мазі, має у складі лецитин - незамінний структурний компонент клітинної мембрани. Протеїни яєчного жовтка сприяють відновлення пошкоджених тканин на клітинному рівні. Курячий жовток - високоживильний компонент мазі, оскільки багатий мікроелементами, цінними жирами і вітамінами. Це робить його незамінним для відновних процесів. Рослинна олія - є основою мазі Фур'є, яка її пом'якшує і розчиняє віск. Крім цієї функції, олія слугує джерелом вітамінів Е і К, поліненасичених і мононенасичених жирів, тому здатна позитивно впливати на зовнішній вигляд і здоров'я шкіри.

Для воскової мазі береться неочищена олія, яка містить більшу кількість корисних речовин, наприклад, вітамінів і фосфоліпідів. Останні з'єднання є головним компонентом клітинних мембран, що в свою чергу, важливо для швидкої регенерації клітин і тканин.

Застосовують мазь з воску для: зовнішнє застосування у вигляді мазі і просочених нею серветок - при опіках, ранах, чирьях і інших шкірних ушкодженнях мазь зменшить біль, продезинфікує, прискорить загоєння і зменшить ймовірність появи рубців; внутрішнє застосування в вигляді тампонів, турунд і крапель - отит, гайморит, синусит і захворювання репродуктивної системи також здадуть свої позиції після використання даної мазі; внутрішнє вживання 0,3 ч. л. тричі на день до їди зніме біль при виразковій хворобі. доза 0,5 ч. л. по тій же схемі дозволить розпрощатися з запором; змазування кожні 3 години грудей допоможе жінкам позбутися від мастопатії і маститу; компреси і змазування горла усуне прояви бронхіту та ангіни. Воскова мазь також ефективна при лікуванні багатьох інших зовнішніх хвороб: фіброми, гангрена, виразки (у тому числі і трофічні), опіки, чиряки, нариви, хворі суглоби, застарілі гайморити, гнійні отити, нариви у горлі, екзема, кісти яєчників та ін. Застосовують мазь з воску зовнішньо та внутрішньо 1-2 рази на день.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Мазь наносити тонким шаром на попередньо очищену шкіру і втирати подушечками пальців легкими масажними рухами.
Застосовувати 2-4 рази на день.
Не є лікарським засобом.

Зберігати у холодильнику 1 рік, при кімнатній температурі 3 місяці.

Інформація представлена для ознайомлення. Зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від вказаних тут.

Характеристики

Состав
  • Оливкова олія, віск, жовток
Применение
  • Мазь наносити тонким шаром на попередньо очищену шкіру і втирати подушечками пальців легкими масажними рухами. Застосовувати 2-4 рази на день. Не є лікарським засобом
Страна
  • Украина
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами