Програма Міцний імунітет Forever Living Products FLP1575

Оставить отзыв

Код:  424255002

Програма Міцний імунітет Forever Living Products FLP1575

Оставить отзыв

Код:  424255002

Продавец:ArtBio

5/5  ( 18 оценок )

8 746

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Виробник: Forever Living Products, США
Форма випуску: набір
Вік: 18+

Склад набору:

Найменування продукту Кількість упаковок
Гель Алое Віра Aloe
Vera Gel (1000 мл)
4 шт
Гігієнічна помада
Алое Ліпс з Жожоба
1 шт
Харчова добавка Прополіс
60 таблеток
1 шт
Харчова добавка Маточне
молочко 60 таблеток
1 шт
Харчова добавка Натур-Мін
180 таблеток
1 шт
Харчова добавка Абсорбент-С
100 таблеток
1 шт
Харчова добавка В12 Плюс
60 таблеток
1 шт
Харчова добавка Іммубленд
60 таблеток
1 шт
Рідке мило 473 мл 1 шт

*За відсутності продуктів склад набору може бути змінено.

Функціональна дія:

Міцна, що повноцінно функціонує імунна система, здатна вчасно помітити майже будь-які несприятливі зміни в організмі і впоратися з ними. І людина залишається здоровою навіть у найскладнішій обстановці, наприклад, під час епідемії.

У наш час зміцнення імунітету є актуальним для всіх. У цій програмі кожен продукт виконує певну функцію відновлення, зміцнення чи посилення імунітету.

Гель Алое Вера Aloe Vera Gel оновлює клітинний імунітет. Працює разом із нашим внутрішнім лікарем – імунною системою, поповнюючи нестачу необхідних поживних речовин. Щодня пийте гель Алое Вера, і це не тільки покращить травлення та засвоєння поживних речовин, наповнить Ваш організм вітамінами, мінералами та амінокислотами, але й сприятиме гарному, здоровому способу життя.

Форевер Іммубленд захищає організм не тільки від хвороботворних вірусів або бактерій, а й від негативних процесів, що проходять усередині організму: порушень клітинного обміну, накопичень шлаків та продуктів розпаду, розвитку алергії, утворення та зростання злоякісних клітин. Це унікальний комплекс, який допоможе Вам підтримати імунну систему, покращуючи кожен етап її роботи, починаючи з першочергових та закінчуючи глибинними механізмами захисту від інфекцій, захворювань та утворення ракових клітин. Форевер Іммубленд допомагає організму працювати максимально ефективно, щоб Ви могли спокійно займатися своїми повсякденними справами та мали високий рівень енергії.

Харчова добавка Абсорбент-С має противірусну дію, підтримує здоров'я сполучних тканин, шкіри, суглобів та дихальної системи. Абсорбент-С Форевер підвищує опірність організму до інфекційних і застудних захворювань, знижує рівень холестерину, очищає кровоносні судини, попереджає атеросклероз, зміцнює імунну систему, протидіє кровотечі ясен, збільшується всмоктування заліза , необхідний при застосуванні хіміотерапії та опроміненні, є потужним антиоксидантом, прискорює загоєння ран та опіків, добре діє на шкіру, так як збільшує вироблення колагену.

Маточне молочко має противірусну, антибактеріальну дію та антибіотичні властивості. Вчені довели, що Маточне молочко здатне покращити метаболізм, енергію та придушити млявість. Також Молочко сприяє відновленню клітин та покращує еластичність шкіри та підвищує імунітет. Це унікальне Маточне Молочко має тонізуючу, антимікробну, протирадіаційну та імуногенну властивості, стимулює обмін речовин, підвищує життєвий тонус організму, нормалізує артеріальний тиск і стан судин. Містить усі незамінні амінокислоти та дев'ять замінних.

Прополіс є найкращим природним антибіотиком, це дуже сильний і абсолютно натуральний засіб для підтримки захисних властивостей організму. Прополіс один з найцінніших бджолиних продуктів, що володіє складним складом і різноманітними корисними властивостями, що сприяють одужанню, в одних випадках завдяки своїм бактерицидним властивостям, в інших – завдяки своєму імуномодулюючому, антитоксичному та загальнозміцнюючому впливу. Його застосовують для лікування дихальних шляхів, грипу, ларингіту, синуситу, бронхіту, астми, хронічного запалення легенів, він ефективний при різних захворюваннях шкіри, для лікування та профілактики захворювань ротової порожнини і навіть для боротьби з туберкульозом.

Форевер В12 плюс нормалізує рівень гемоглобіну, має заспокійливу дію. Відіграє важливу роль у розумовій діяльності та необхідний для здорової нервової системи. В12 підтримує функціонування серцево-судинної системи, життєво важливий для правильного кровотворення, підтримує здоровий рівень гомоцистину.

Рідке мило з високим вмістом алое вера корисне для нормалізації захисних властивостей шкірного покриву людини. Це очищаючий і зволожуючий засіб з ніжним запахом для рук та обличчя. Воно створює чудову мильну піну і надає шкірі відчуття чистоти, гладкості та шовковистості, зводячи до мінімуму роздратування, яке може викликати будь-яке інше мило. Рідке мило Алое не дратує очей, і тому є ідеальним милом як для дітей, так і для дорослих.

Гігієнічна помадка з алое є першою лінією захисту ваших слизових. Вона зніме роздратування, не дозволить розростатися лихоманці при застуді, пом'якшить та зволожить Ваші губи у будь-яку пору року. Крім незмінного та незамінного Алое, у формулу гігієнічної помади входять олія Жожоба та бджолиний віск. Помада знімає роздратування, пом'якшує та зволожує шкіру на губах, а також, завдяки бактерицидним властивостям Алое, лікує заїди та потріскані ділянки шкіри.

Застосування:

Згідно з інструкцією для кожного препарату.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Застереження:

При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

*** Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки. Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або коментарі до товару. Дякуємо!

**** БАД не є лікарським засобом

Характеристики

Страна
  • США
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами