Лікувальний чай Урологічний збір Рослина Карпат 45 гр. 0163

Лікувальний чай Урологічний збір Рослина Карпат 45 гр. 0163

Продавець:ArtBio

5/5  ( 18 оцінок )

120

Є в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Склад:гірчак пташиний, верес звичайний, листя березі.

Гірчакпташинийє антимікробним, в'яжучим, протизапальним та сечогінним засобом. Прискорює виведення рідини з організму та токсинів, чому сприяють солі кремнієвої кислоти в її складі. Перешкоджає утворенню та сприяє виведенню сечових конкрементів при сечокам'яній хворобі, запобігає рецидивам після операції з видалення сечових каменів. Є ефективним засобом у лікуванні захворювань нірок, сечовивідних шляхів та січового міхура.

Уєрес звичайнійзастосовують для лікування таких урологічних захворювань, як простатит, цистит, колики, запалення та каміння у почках, уратурія та хронічний пієлонефрит. Має сечогінну, протизапальну та дезінфікуючу властивості.

Листя ббрехнівикористовують як сечогінний засіб, який не просто прискорює процес виведення рідини разом із токсинами, а має здатність лікувати запальні процеси сечовивідної системи та знижувати вміст в організмі сечової кислоти.

Рекомендації щодо застосування:запальні захворювання нірок, сечового міхура та сечовивідних шляхів (простатит, цистит, колики, запалення та каміння у почках, уратурія та хронічний пієлонефрит).

Дозування та спосіб вживання:Для приготування настою 2 чайні ложки фіто збору заливають склянкою кропу і проціджують через 45 хвилин. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл. Взрослим приймати в теплому вигляді по 1 склянки 3 рази на день за 15-20 хвилин до їди. Діти віком 3-5 років – по 1 чайній ложці, 5-7 років – по 1 десертній ложці, 7-12 років – по 1 столовій ложці, 12-14 років – по 2 столові ложки, віком від 14 років – по ¼ склянки 3 рази на день за 15-20 хв до їди. Перед вживанням настій рекомендується збовтувати.

Протипоказання:підвищення чутливості до будь-якого з компонентів, вагітність, грудне вигодування.

Застереження при вживанні:Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря.

Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами