Чай лікувальний Ісландський мох Рослина Карпат 45 гр. 0162

Оставить отзыв Код:  424255398

Чай лікувальний Ісландський мох Рослина Карпат 45 гр. 0162

Оставить отзыв Код:  424255398

Продавец:ArtBio

5/5  ( 18 оценок )

145

Есть в наличии

Самолечение может быть вредным для вашего здоровья!
Внимание! Перед применением лекарственного средства или медицинского изделия рекомендуется обязательно ознакомиться с инструкцией и проконсультироваться с врачом.
Описание и инструкция по применению приведены исключительно в ознакомительных целях и не должна быть использована как руководство к самолечению.
Только врач может принять решение о назначении препарата, а также определить дозы и способы его применения.

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Склад:ісландський мох.

Ісландський мох- це гірка рослина, яка, як кажуть, пахне водорослями, коли мокріє. Незважаючи на ці неапетитні характеристики, ісландський мох вже давно використовується як засіб для лікування багатьох захворювань. Лишайник виступає народними ліками від туберкульозу, хвороб легенів, захворювань грудної клітки та проблем з почками та сечовим міхуром. Кислоти в ісландському моху мають антибіотичну дію. Це м'який антимікробний та заспокійливий засіб, який заспокоює роздратовані або запалені слизові оболонки. Лишайник використовується для лікування запалення рота та глотки, а також для лікування застуди, лихоманки, сухого кашлю та бронхіту. Він також корисний людям, які мають тенденцію до інфекцій. Крім того, гірка трава є ліками від жадоби травлення, втрати апетиту та гастроентериту. Ісландський мох, зварений у молоці, як і раніше використовується як тонізуючий напиток для людей, видужуючих від хвороб.

Рекомендації щодо застосування:як відхаркувальний засіб при запальних захворюваннях дихальних шляхів, що супроводжуються порушенням відходження мокротиння. Хвороби легенів, бронхів у період загострення та ремісії, бронхоектатична хвороба, бронхіальна астма, обструктивний бронхіт, як засіб для профілактики туберкульозу легенів.

Дозування та спосіб вживання:Для приготування настою – 2 чайні ложки рослини заливають склянкою кип'ятку та проціджують через 45 хвилин. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл. Відвар - на 2 столові ложки мху береться 1 л води. Цю суміш слід варити на повільному вогні. Далі процідити, залишити під кришкою до повного охолодження. Якщо все зроблено правильно, розчин набуде слизової консистенції та зберігатиме свої властивості протягом 2 днів. Зберігати його слід у холодильнику.

Взрослим приймати в теплому вигляді по 1 склянки 3 рази на день за 15-20 хвилин до їди. Діти віком 3-5 років – по 1 чайній ложці, 5-7 років – по 1 десертній ложці, 7-12 років – по 1 столовій ложці, 12-14 років – по 2 столові ложки, віком від 14 років – по ¼ склянки 3 рази на день за 15-20 хв до їди. Перед вживанням настій рекомендується збовтувати.

Протипоказання:підвищення чутливості до компоненту, вагітність, грудне вигодування.

Застереження при вживанні:Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря.

Не є лікарським засобом.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами