Цикламен-синус 15 мл (догляду за порожниною носа) Красота та Здоров'я(4820142437863)

Оставить отзыв

Код:  426381312

Цикламен-синус 15 мл (догляду за порожниною носа) Красота та Здоров'я(4820142437863)

Оставить отзыв

Код:  426381312

Продавец:Mr. Joe

4.6/5  ( 294 оценок )

90

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Краплі з екстрактом цикламену забезпечують гігієнічний догляд та сприяють створенню умов для покращення стану при запальних захворюваннях приносових пазух та порожнини носа.

Біологічно активні речовини, що входять до складу екстракту цикламену, мають природну властивість впливати на чутливі рецептори трійчастого нерва в межах середнього носового ходу і викликати рефлекторну секрецію в слизовій оболонці порожнини носа та приносових пазухах. У цьому стимульована гіперсекреція зазвичай супроводжується зміною реологічних властивостей секрету у напрямі нормалізації його в'язкості. Таким чином, природно та фізіологічно, може відбуватися підтримка евакуації секрету із синусів у носоглотку та дренажу всіх синусів одночасно.

Гігієнічна дія крапель також пов'язана з відновленням мукоциліарного транспорту в порожнині носа та оконосових пазухах за рахунок посилення присутності в поверхневому шарі слизу рідкої частини секрету.

Ментол та ефірні олії евкаліпта, ялиці, сосни, ялівцю, що входять до складу, посилюють мікроциркуляцію крові в слизовій оболонці носа та приносових пазухах та сприяють забезпеченню антисептичної дії за рахунок своїх природних біологічних властивостей.
Ефірні олії евкаліпта, ялиці, сосни, ялівцю мають здатність підвищувати опірність організму до хвороботворних мікроорганізмів і посилювати загальні природні захисні механізми.
Гіалуронова кислота виявляє зволожуючі та регенеруючі властивості, сприяє створенню умов для якнайшвидшого загоєння за наявності мікротріщин та мікрозапалень у носовій порожнині.

Умови зберігання: у захищеному від прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці при температурі від 5°C до 25°C.

Характеристики

Состав
  • Вода, ментол, ефірні олії евкаліпта, ялиці, сосни, ялівцю, ПЕГ-7, ПЕГ-40, натрію хлорид, екстракт цикламену, гіалуронова кислота, натрію бензоат. 

Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами