Крем для лікування псоріазу з бджолиною отрутою South Moon Bee Venom Psoriasis

Оставить отзыв

Код:  428594003

Крем для лікування псоріазу з бджолиною отрутою South Moon Bee Venom Psoriasis

Оставить отзыв

Код:  428594003

Продавец:MasterPrice

4.8/5  ( 1236 оценок )

179

129

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

 Крем Bee Venom Psoriasis Treatment Cream спеціально розроблений для лікування псоріазу, заспокоюючи шкіру і забезпечуючи її зволоження.
Основними активними компонентами є фільтрат бджолиної отрути, екстракт м'яти перцевої, екстракт живокосту та екстракт ромашки. Вазелін, який є базовим компонентом крему, допомагає утримувати вологу в шкірі і створює захисний бар'єр.

Основні характеристики цього крему:

Лікування псоріазу: Активні компоненти спрямовані на зменшення запалення, свербежу та лущення, що характерні для псоріазу. Вони допомагають зменшити прояви хвороби та прискорити процес загоєння.

Заспокійливий ефект: Екстракт м'яти перцевої та ромашки мають заспокійливий ефект на подразнену шкіру, допомагаючи зменшити свербіж та дискомфорт.

Зволоження: Фільтрат бджолиної отрути в поєднанні з вазеліном забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, утримуючи вологу і запобігаючи її втраті.

Натуральні інгредієнти: Екстракти живокосту та ромашки відомі своїми протизапальними і заспокійливими властивостями, що робить цей крем безпечним і ефективним для використання навіть на найчутливішій шкірі.

Професійна формула: Розроблений з урахуванням потреб професійного використання, цей крем має високу ефективність і підтверджену безпеку.

Цей крем є ідеальним вибором для тих, хто шукає ефективний і безпечний засіб для лікування псоріазу та догляду за шкірою.

 

Характеристики

Состав
  • Растительные экстракты
Вид
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами