Магічні трави - Мати-й-мачуха 25 г

Оставить отзыв Код:  429926210

Магічні трави - Мати-й-мачуха 25 г

Оставить отзыв Код:  429926210

Продавец:Magic Village

5/5  ( 36 оценок )

Есть в наличии

50

Самолечение может быть вредным для вашего здоровья!
Внимание! Перед применением лекарственного средства или медицинского изделия рекомендуется обязательно ознакомиться с инструкцией и проконсультироваться с врачом.
Описание и инструкция по применению приведены исключительно в ознакомительных целях и не должна быть использована как руководство к самолечению.
Только врач может принять решение о назначении препарата, а также определить дозы и способы его применения.

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Мати-й-мачуха в магії

Мати-й-мачуха - це відома трав'яна рослина, яка використовується в магічних практиках та у цілющих засобах. Її впізнають легко за яскравими жовтими квітками, мати-й-мачуха відома своєю силою притягування позитивної енергії та відштовхування негативу.

Для багатьох вона стала символом захисту і добробуту. Віриться, що мати-й-мачуха може захистити будинок від невідомих небезпек та негативної енергії, а також оберегти його мешканців від лиха та нещастя. Її використовують для створення амулетів чи чарівних мікстур, які допомагають побудувати невидимий щит навколо себе.

У травництві мати-й-мачуха відома своїми цілющими властивостями. Вона може допомогти при лікуванні застуди, головного болю, запалення горла та інших нездужань. Навіть зовнішньо вживається мати-й-мачуха для лікування порізів, опіків та ран.

За допомогою мати-й-мачухи можна залучити удачу та позитивні зміни у житті. Вона вважається символом щасливих подій та успіху. Люди використовують її для привертання гармонії, достатку та кохання. Також вірять, що мати-й-мачуха може допомогти реалізувати мрії та побажання.

Крім того, вона допомагає розвивати інтуїцію та магічні здібності. Сприяє підвищенню енергетики та внутрішньому розвитку. Багато магів та езотериків використовують мати-й-мачуху для проведення ритуалів та обрядів, щоб підсилити свої магічні сили та здібності.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами