Мазь для суглобів Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

Мазь для суглобів Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

Продавець:MkCrystal

4.8/5  ( 117 оцінок )

373

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель Flexit Gold Gel – це новітнє доповнення в портфоліо компанії Nutrend. Це масажний гель, що швидко вбирається, використовується для масажу напружених суглобів і м'язів. Його оригінальна формула є спеціально розробленим комплексом активних речовин з високим вмістом ЧСЧ, сульфату глюкозаміну і хондроїтину. Він був збагачений екстрактом індійського ладану, ефірними оліями евкаліпту та атлантичного кедра, а також ментолом. Основна увага приділяється догляду за сполучною тканиною в області напружених суглобів хребта, сухожиль та м'язів.

Flexit Gold Gel є частиною функціональної лінійки продуктів Flexit і ідеально підходить для поєднання з одним з актуальних продуктів цієї лінії - Flexit Gold Drink, призначених для повного догляду за сполучною тканиною.

Інгредієнти Flexit Gold Gel:

Вода, пропіленгліколь, спирт денат, лецитин, сополімер акрилатів натрію, глюкозамін сульфат, диметил сульфон, хондроїтин сульфат натрію, екстракт босвелії серрату, ваніліл бутиловий ефір, метил саліцилат, ментол, масло листя евкаліпта глобул, лимонний.

Рекомендації щодо використання:

Гель застосовується лише нанесення на шкірні покриви. Рекомендується використовувати від двох до трьох разів на добу. Наносити на шкіру рухами, що втирають, в область навколо суглобів. Може спостерігатися відчуття нагрівання чи охолодження, але печіння не повинно бути.

Протипоказання:

Перед використанням необхідно отримати консультацію лікаря. За наявності непереносимості будь-яких компонентів або виявлення реакцій гіперчутливості комплекс протипоказаний. Не використовувати жінкам у періоди вагітності та годування груддю, забороняється дітям віком до 18 років.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • США
Вид
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами