Портативний бездротовий ультразвуковий датчик SonoStar UProbe-C5MLC

Код:  436078790

Портативний бездротовий ультразвуковий датчик SonoStar UProbe-C5MLC

Код:  436078790

Есть в наличии

164 000

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Uprobe-C5MLC датчик має мікроконвексний та лінійний тип сканування, що дозволяє отримувати якісні зображення з різних глибин тканини: мікроконвексний 100-200 мм/ лінійний 20-50 мм . Також мікроконвексний датчик сканує із радіусом кривизни 20 мм, що зручно для роботи з найрізноманітнішими ділянками тіла.

УЗД Wi-Fi датчик має режими В, В/М та допплерівські (CF, PW, PDI), що дозволяє проводити різноманітні дослідження. Регулювання зображень забезпечується за допомогою посилення, фокусування, гармоніки інвертуючого імпульсу та придушення шумів.

Uprobe-C5MLC датчик має широкі можливості вимірювання, такі як відстань, площа, периметр, ЧСС та гінекологічні вимірювання, що дозволяє отримувати точні результати з найвищою якістю. Частота кадрів зображення становить 20 f/s, що дозволяє отримувати відмінні зображення в режимі реального часу.

Бездротовий ультразвуковий сканер Uprobe-C5MLC безперервно працює до 3-х годин від батареї та легко заряджається через USB-кабель або бездротову зарядку.

В стандартній комплектації: бездротовий ультразвуковий сканер — 1 шт., USB-кабель для зарядки — 1 шт. Гарантія: 12 місяців.

Характеристики

Вес, кг
  • 0,25 кг
Гарантия
  • 12 месяцев
Страна-производитель
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами