Апарат лазерної терапії Astar Polaris HP S (Polaris HP S)

Оставить отзыв Код:  437293781

Апарат лазерної терапії Astar Polaris HP S (Polaris HP S)

Оставить отзыв Код:  437293781

Продавец:WIZCountry

653 600

Заказ от 1 шт

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Polaris HP S дозволяє проводити біостимуляцію і лазерну терапію високої потужності. Він поєднує в собі ефекти обох методів лікування, забезпечуючи максимальну ефективність під час лікування. Пристрій має два лазерних модуля з довжиною хвилі 808 і 980 нм (потужність 8 і 10 Вт), які можуть працювати в безперервному, імпульсному або суперімпульсному режимі.

Polaris HP S також працює з інноваційним фокусуючим адаптером DILA (Deep Intratissue Laser Adapter), який дозволяє формувати лазерний промінь таким чином, що зменшує виникнення теплового ефекту і компенсує втрати потужності в поверхневих тканинах

Користь для пацієнта

Сучасна терапія болю

Одночасне використання двох модулів з різною довжиною хвилі дозволяє досягти подвійного терапевтичного ефекту – біостимуляції обраної ділянки тіла та ефективного та швидкого теплового ефекту в місці нанесення. Таким чином, Polaris HP S усуває навіть сильний хронічний біль, пов'язаний із захворюваннями кісток і м'яких тканин, повертаючи пацієнтам комфорт життя. Лазерна терапія високої потужності допомагає в лікуванні захворювань у галузі, серед іншого, ортопедії, ревматології, дерматології, подології, неврології та багатьох інших.

Його благотворний вплив на тканини також оцінили фахівці в області ветеринарії та фізіотерапії тварин.

Швидка регенерація тканин

Біостимуляція в поєднанні з лазеротерапією високої потужності благотворно впливає на ділянки тканин, покриті патологічним процесом. Завдяки своїй активності лазеротерапія підвищує здатність організму до регенерації тканин, а за рахунок стимуляції ангіогенезу також підвищується судинність і живлення ураженої ділянки. Комбінація лазерної терапії з довжинами хвиль 808 нм і 980 нм має антимутагенну дію, а також призводить до посилення синтезу колагену, білків, РНК, ДНК і АТФ, прискорення електролітного обміну між клітиною і навколишнім середовищем, стимуляції активності фібробластів, більшого насичення тканин киснем, активації фагоцитозу (природного захисту від патогенів) і значного зменшення болю за рахунок активації аналгетичного механізму відповідно до теорії контролю воріт болю, запропоновані Мельзаком і Уоллом.

Передові технології

Компанія ASTAR розробила та запатентувала унікальне рішення, що дозволяє проводити терапію на більш глибоких шарах тканин. DILA (Deep Intratissue Laser Adapter) - це адаптер, який завдяки використанню передової оптичної системи дозволяє формувати лазерний промінь, сфокусований в тканині на глибину до декількох сантиметрів. Використання цієї технології означає, що термічний вплив на поверхню ділянки, в якій наносяться лазерні промені, значно зменшується. DILA є додатковим аксесуаром пристрою.

Переваги для терапевта

Інтуїтивно зрозуміле керування

Апарат був розроблений на основі потреб і рекомендацій фахівців з фізіотерапії, завдяки чому його робота дозволяє отримати тривалий ефект лікування. Polaris HP S оснащений практичною енциклопедією, що описує методику виконання тієї чи іншої лікувальної процедури, що відображається на великому 7-дюймовому графічному дисплеї з сенсорною панеллю. Користувач може вибрати роботу в ручному або програмному режимі та вибрати незалежні налаштування для обох джерел випромінювання. Заміна адаптерів надзвичайно проста, а місце застосування лазера позначається пілотним променем, що дозволяє точно визначити зону, що підлягає терапії. Роботі приладу і швидкій зміні параметрів лікування сприяє зручна ручка. Висока потужність і біостимуляція лазерної терапії. Polaris HP S – це пристрій подвійного призначення – як лазер високої потужності та біостимуляції одночасно. Контролер має два вбудованих джерела випромінювання (з піковою вихідною потужністю до 18 Вт в імпульсному режимі). Список підтримуваних аплікаторів включає точкові зонди R та IR, кластерний лазерний аплікатор та скануючий лазерний аплікатор, також доступні в пропозиції ASTAR. Використання будь-якого з цих аплікаторів дозволяє проводити біостимуляційні лазерні процедури.

Мобільність, комфорт і безпека

Завдяки апарату Polaris HP S можна проводити процедури в фізіотерапевтичному центрі або мобільному, в будь-якому місці, обраному користувачем. Пристрій легкий, важить всього 6 кг, а доступна як опція ергономічна сумка підійде до пристрою разом з його обладнанням. Polaris HP S має вбудовану процедуру самотестування, яка забезпечує поточний контроль усіх модулів пристрою при кожному його включенні.

Характеристики

Цвет
  • Білий, Чорний
Габариты (ВхШхГ), см
  • 36,1 х 30,4 х 15,1 см
Вес, кг
  • 6 кг
Гарантия
  • 12 месяцев
Страна-производитель
  • Польша
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами