Спиртові серветки медичні для ін'єкцій 65 х 56 мм Apexmed, 100 шт

Оставить отзыв Код:  437470121

Спиртові серветки медичні для ін'єкцій 65 х 56 мм Apexmed, 100 шт

Оставить отзыв Код:  437470121

Продавец:TsukorOk

4.8/5  ( 48 оценок )

Есть в наличии

65

1

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Спиртові серветки - призначені для зовнішнього місцевого застосування в якості антимікробного та стерилізуючого засобу для обробки неушкодженої шкіри, дезінфекції рук, підготовки операційного поля та місць проколів (внутрішньом'язових та внутрішньовенних ін'єкцій), до та після постановки ін'єкцій, заборів крові, для обробки інструментів та різних поверхів. , а також як засіб особистої гігієни для обробки рук та первинного зняття забруднення з неушкодженої шкіри.


Спиртові серветки для ін'єкцій можуть бути застосовані в клінічних, поліклінічних, у дорожніх умовах, при масовому надходженні постраждалих, у польових умовах та у побуті, на підприємствах громадського харчування та торгівлі, комунальної служби.
Антисептичні серветки спиртові для ін'єкцій забезпечують надійну санацію непошкодженої шкіри та поверхонь, площею не менше 2 кв. дм, що не залишають слідів фарбування на шкірі, що не вимагають видалення зі шкіри надлишку вологи.

Спиртові стерильні серветки, просочені розчином 70% ізопропілового спирту або 70% етилового спирту не менше 1 г, і мають виражений протимікробний і антибактеріальний і антисептичний ефект.


Спиртові медичні серветки виготовлені з нетканого матеріалу, вони не залишають на поверхні шкіри волокнистих компонентів і не викликають алергічних або місцево-дратівливих реакцій, стерилізують, пригнічують ріст грамнегативної та грампозитивної мікрофлори, грибів, патогенних найпростіших, вірусів.


Упаковка:
Спиртові антисептичні серветки – упаковані в індивідуальний пакет з багатошарового матеріалу з високими бар'єрними властивостями, в груповій картонній коробці 100 шт.

Запобіжні заходи:

  • Не обробляти серветками слизові та відкриті рани.
  • Не допускати контакту з відкритим полум'ям

Кожна серветка, розміром рівномірно просочена 70% розчином етилового спирту, причому кількість просоченого не менше 1.0 г складу складено вчетверо і герметично упаковано в індивідуальний пакетик.

Фармакологічна дія

Серветки мають протимікробну та антибактеріальну дію.

Протипоказання

Ні

Виробник: Нідерланди

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами