Регенераційний комплект для апарату ударно-хвильової терапії Astar Impactic M/Impactic M+ (Impactic M/Impactic M+)

Оставить отзыв Код:  437755904

Регенераційний комплект для апарату ударно-хвильової терапії Astar Impactic M/Impactic M+ (Impactic M/Impactic M+)

Оставить отзыв Код:  437755904

Продавец:WIZCountry

34 400

Заказ от 1 шт

1

Гарантия. 12 месяцев Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Impactis M+ – користь для пацієнта

Більший комфорт лікування

Під час ударно-хвильової терапії генеруються імпульси, частота яких може вплинути на комфорт пацієнта під час лікування. Чутливі люди можуть відчувати дискомфорт під час лікування, особливо у випадку низькочастотних ударів. Діапазон частот імпульсів від 1 до 25 Гц, який використовується в Impactis M+, дозволяє підвищити комфорт пацієнта без втрати терапевтичних властивостей лікування.

Більш висока ефективність лікування

Застосування пристроїв, що створюють компресорний тиск максимального значення 3 бар, має стимулюючу дію, однак не дозволяє досягти повного ефекту лікування. Для ефективної терапії різних ушкоджень і усунення їх причин Impactis M+ створює тиск до 5 бар. Завдяки цьому апарат забезпечує комплексну терапію навіть при хронічних процесах кальцифікації.

Швидка терапія без побічних ефектів

Застосування фізіотерапевтичних процедур з використанням ударних хвиль часто дозволяє уникнути хірургічного втручання. Ударно-хвильова терапія є абсолютно безпечним, але надзвичайно ефективним методом, який використовується в ортопедії, реабілітації та спортивній медицині. Терапевтичний сеанс триває близько 10 хвилин.

Impactis M+ – користь для терапевта

У фізіотерапевтичних пунктах або моб

Impactis M+ має низку терапевтичних застосувань, а його відносно невелика вага дозволяє легко транспортувати пристрій. Завдяки спеціальній сумці PRO Bag, яка вміщує як апарат Impactis M+, так і всі його аксесуари, апарат для ударно-хвильової терапії дозволяє комфортно проводити процедури за межами фізіотерапевтичного центру.

Стандартне обладнання Impactis M+ включає три передавача з нержавіючої сталі:

  • 10 мм – для терапії тригерних точок
  • 15 мм – для обробки великих суглобів
  • 20 мм – для стимуляції м’язів

Крім того, Impactis M+ оснащений 15-мм титановим передавачем, який характеризується значно більшою передачею енергії. Його лікувальні властивості перевірені в спеціалізованій лабораторії в Німеччині. Виробник гарантує термін служби балістичної системи 2 мільйони ударів.

Програмний і ручний режими

Завдяки вбудованій енциклопедії з описом методики виконання окремих процедур, що відображається на великому кольоровому екрані, управління апаратом ударно-хвильової терапії Impactis M+ є зручним і простим. Програми лікування можна підібрати за допомогою списку з 44 ретельно розроблених хвороб або за допомогою анатомічного режиму, в якому ми вибираємо місце на тілі для терапії. Досвідчені фізіотерапевти можуть вибрати операцію, маючи вільний доступ до всіх параметрів приладу в ручному режимі.

Інноваційні рішення

Impactis M+ оснащений 7-дюймовим кольоровим дисплеєм з сенсорним екраном. Пристрій має добре розроблений інтерфейс користувача, заснований на багаторічному досвіді. Передня частина ударно-хвильового аплікатора розроблена таким чином, щоб підвищити комфорт роботи з пристроєм, а система амортизатора ударної пружини дозволяє значно зменшити вібрацію під час випромінювання ударної хвилі. Таке рішення робить продукт безпечним для фізіотерапевта.
Ще однією зручністю для користувача є інноваційне рішення під назвою режим інтервального випромінювання. Він передбачає перемикання з одноімпульсного режиму на безперервний режим випромінювання шляхом натискання кнопки аплікатора. Така процедура особливо зручна для тригерної терапії. Режим імпульсного випромінювання дозволяє знайти місце тригерної точки, а безперервний режим призначений для виконання точної терапії.

Лікування за допомогою Impactis M+ дозволяє досягти відмінних результатів, а додатковий передавач діаметром 35 мм розширює спектр процедур, які спеціалізований фізіотерапевтичний центр може запропонувати своїм пацієнтам.

Характеристики

Цвет
  • чорний
Габариты (ВхШхГ), см
  • 36,1 х ​​30,4 х 15,1 см
Вес, кг
  • 7 кг
Гарантия
  • 12 месяцев
Страна-производитель
  • Польша
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами