Канкура плюс, чай 50 г. Чай "Канкура плюс" — оновлена, поліпшена формула відомого чаю "Канкура". У східній фітотерапії фіточай "Канкура плюс" використовується для зменшення ваги, жирових відкладень, для нормалізації сечовивідних шляхів і роботи кишківника, очищення організму загалом від шлаків, стабілізації кровообігу та кров'яного тиску, зниження цукру в крові. Чай "Канкура плюс", 50 г сприяє процесу схуднення, має м'яку сечогінну та послаблювальну дію. Нова формула чаю не має аналогів на ринку та точно вирахована необхідна доза-ефект. У складі чаю підібрані тільки лікарські трави, які під час окремого приймання показали чудовий ефект. Під час приймання фіточаю необхідно не забувати про додаткові фізичні навантаження: заняття фітнесом, заряджанням, пробіжками. Склад чаю "Канкура плюс", 50 г: - чай "Улун" - 30%; - "Зелений чай" — 30%; - "Місай Кусинг" чай — 20%; - "Джимнема" чай — 10%; — чай "Александрійський лист" — 10%. Цілющі властивості складників чаю "Канкура плюс": Чай "Улун", крім високих смакових і естетичних якостей, впливає на фізичне та психічне здоров'я. Чай "Улун" вирізняється гарною екстреактивністю, містить велику кількість ефірних олій, також вирізняються танінністю. В улунах міститься понад 400 видів корисних для організму людини хімічних сполук. Головні з них: сполуки поліфенолу, кофеїн, вітаміни С, D, E, K, B1, B6, B3, B12, кальцій, фосфор, залізо, йод, магній, селен, цинк, марганець та ін. Марганець сприяє поглинанню організмом вітаміну С, зміцнює опірність організму хворобам і протидіє утворенню пухлин. Зелений чай містить поліфеноли, зокрема, катехтини, найпоширенішими з яких є галлат епігалокатехіну. Зелений чай також містить каротиноїди, токофероли, аскорбінову кислоту (вітамін С), мінерали, як-от хром, марганець, селен і цинк, і деякі фітохімічні сполуки. Зелений чай сильніший за антиоксидант. Споживання зеленого чаю в епідеміологічних дослідженнях пов'язане зі зниженням ризику хвороби серця. "Місай Кусинг" чай працює як чудовий сечогінний засіб, фітохімічні речовини, які входять до його складу, «розслаблюють» м'язи стінок внутрішніх судин, полегшуючи у такий спосіб потік сечі та навіть дрібних частинок, які стають камінням. Цей сечогінний ефект допомагає у разі подагри, каменів у нирках і високого артеріального тиску. Сечогінні препарати часто використовуються для лікування високого кров'яного тиску. Коли в крові менше води та натрію, кров'яний тиск знижується та полегшує роботу серця. Оскільки в чаї "Місай Кусінг" є багато флаваноїдів, його можна назвати антиоксидантом, що захищає організм від вільних радикалів. А як відомо медицині зВільні радикали можуть призвести до таких проблем, як хвороби серця й рак. "Джимнема" чай історично застосовується для лікування симптомів діабету. Здатність протистояти симптомам діабету досягається балансуванням рівня цукру в крові джимнемою, а також позитивним впливом на виробництво в організмі інсуліну. Дослідження показали, що чай "Джимнема" може підтримувати регенерацію клітин підшлункової залози. Унаслідок цього легше організму створити інсулін, який виробляється в підшлунковій залозі. "Александрійський лист" рослини здавна використовувалися як проносний, а також у разі захворювань печінки та жовчного міхура. Спосіб уживання: для заварювання однієї чашки чаю (200 г) візьміть одну чайну ложку та залийте кип'яченою водою (70-80 градусів), після настояти 15-20 хвилин. Необхідно приймати дорослим і дітям від 12 років по 1 чашці двічі на день (ранок і ввечері) після їди. Тривалість приймання — 1-2 тижні. Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не рекомендується вагітним, матерям, які годують, дітям до 12 років. Форма випуску: чай розсипний 50 г. Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному, захищеному от света місце. Виробник: Health Cottage, 37, Jalan Angsana 6/KS 6, Bandar Botanic, 41200 Klang, Selangor, Malaysia. Срок годности: два роки від дати виготовлення, зазначеної на пакованні.