Ліжко реабілітаційне BURMEIER ECONOMIC II

Код:  444531284

Ліжко реабілітаційне BURMEIER ECONOMIC II

Код:  444531284

Есть в наличии

34 990

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Функціональне ліжко, виробництва торгової марки Burmeier (Німеччина), з електричним регулюванням зручне і практичне для використання, як в домашніх умовах, так і в медичних установах. Призначене для лежачих хворих, пацієнтів стаціонару, інвалідів, літніх людей.

Особливості

Чотирисекційне ліжко на колесах з електроприводом, фіксаторами для матраца, дерев'яними спинками (виготовлені з ламінованої ДСП) і поручнями.

Матеріал

Поверхня ложа з металу, ламелі дерев'яні, поручні з імітацією під бук. Металеві деталі покриті методом порошкового напилення. Матеріали безпечні для шкіри.

Регулювання ложа

Поверхня ложа ділиться на чотири секції: три рухомі секції (голова-таз, таз-коліно, коліно-п'ята) і одна статична (таз-стегно). Регулюється по висоті і куту нахилу щодо підлоги. Кут нахилу спинної секції становить 70°, кут нахилу тазостегнової секції — 35°, а кут нахилу матрацної рами — 10°. Висота ложа над підлогою становить 40–80 см. Регулювання здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування, з можливістю незалежного блокування окремих клавіш. Довгий кабель забезпечує зручне користування пультом з будь-якого боку ліжка. Регульовані секції дозволяють користувачеві зайняти зручне лежаче або сидяче положення. Правильна посадка підвищує ефективність лікування і реабілітації у післяопераційний період.

Навантаження

У функціонального ліжка міцна конструкція, виготовлене з металевих пофарбованих профілів. Максимальне навантаження — 185 кг.

Тиха робота електроприводу

Виробник електроприводу — Linak (Данія). Безшумний мотор не порушує спокій і сон пацієнта, під час підняття і опускання ліжка.

Поручні

Дерев'яні рухливі поручні — складаного принципу (легко піднімаються і опускаються; з індивідуальним блокуванням). Вони служать для безпеки пацієнта, захищають користувача від випадкового падіння з ліжка під час сну.

Висока мобільність

Діаметр коліс — 100 мм. Кожне колесо оснащене індивідуальним гальмом, що дозволяє вільно переміщати ліжко у приміщенні.

Додаткові опції

У комплекті з ліжком передбачена опорна (травматологічна) дуга і бічні поручні, що опускаються, з обох сторін ліжка. Дуга встановлюється біля узголів'я пацієнта, що лежить (біля узголів'я є спеціальні кишені). Опорна ручка може регулюватися по висоті. Комплектація використовується як додаткова опора, допомагаючи у разі потреби змінити положення у ліжку, не вдаючись при цьому до сторонньої допомоги.

Характеристики

Конструкция
Материал каркаса
Регулировка высоты
Регулировка наклона спинной секции
Количество секций
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами