Гель для суглобів і хребта Диклоніум 50 г

Гель для суглобів і хребта Диклоніум 50 г

Продавець:Liki Pro

135

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Диклониум гель застосовується для поліпшення функціонального стану хребта, суглобів і м'яких тканин при ударах, дискомфорт і больові відчуття у результаті надмірних навантажень на опорно-руховий апарат; сприяє зменшенню набряку та розсмоктуванню гематом.

Склад: вода дистильована, пропіленгліколь, ізопропанол, диметилсульфоксид, диклофенак натрію, ментол, целюлоза, фенонип, порошок бадяги, ефірна олія розмарину, цитраль, ЗНО.


Диклофенак натрію сприяє зменшенню запалення і пов'язаних з ним набряку і болю.
Ментол діє в дві фази. З початку дії ментол активує холодові рецептори шкіри, завдяки чому виникає відчуття свіжості і біль зменшується. Під час другої фази судини розширюються, посилюється кровопостачання, внаслідок чого виникає відчуття тепла, і біль також зменшується.
Димексид може проникати через шкіру разом з речовинами, з якими він змішаний, і таким чином доставляє їх вглиб тканин. Димексид має також власним протизапальним ефектом.
Бадяга - це різновид прісноводних губок, організм яких має губчасту будову у вигляді осередків з перетинками, які утворені кремнеземом, солями кальцію і білковим речовиною спонгинином. Кристали кремнію, мають форму дрібних голок, при втиранні в шкіру разом зі спонгинином викликають місцеве подразнення і посилення кровообігу, завдяки чому проявляється відволікаючу та знеболювальну дію, а також активується процес відновлення пошкоджених тканин і розсмоктування гематом.

Диклониум гель може бути рекомендований, якщо є:


біль у хребті (шия, грудний відділ, поперек)
біль у суглобах при хронічних хворобах,
біль у суглобах і кістках внаслідок ударів і пошкоджень,
біль і дискомфорт внаслідок перевантажень рухового апарату.

Диклониум гель може допомогти, якщо причиною болю в суглобах, кістках, м'яких тканинах і попереку є удар, що супроводжується гематоми (синці).

Застосування: наносити гель тонким шаром на проблемні ділянки, злегка втираючи, до тих пір, поки шкіра не вбере його.

Застосовувати 1-2 рази в добу протягом 10-14 днів. Після нанесення гелю руки слід помити з милом. Застереження:застосовувати тільки зовнішньо, уникати потрапляння в очі, на слизові оболонки, відкриті рани. На ділянках шкіри, на яких засіб застосовується протягом тривалого часу (більше двох тижнів), може з'явитися подразнення. Після застосування гелю на поверхні шкіри можуть залишитися темно-коричневі крупинки подрібненої бодяги, які не поглинаються шкірою.

Не застосовувати гель дітям у віці до 12 років, вагітним жінкам та жінкам у період лактації. Не застосовувати при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів засобу.

Перед застосуванням слід зробити пробу на індивідуальну чутливість: нанести гель на шкіру внутрішньої сторони зап'ястя і почекати 10 хвилин. При наявності реакції (свербіж, почервоніння, висип) гель не застосовувати.


Тубу з гелем рекомендується зберігати в горизонтальному положенні і час від часу змінювати його, щоб запобігти скупчення порошку бадяги в нижній частині туби.
Не є лікарським засобом.

Гель косметичний.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами