Чисті легені Чай бронхо-легеневий з ісландським мохом 60 пак

Чисті легені Чай бронхо-легеневий з ісландським мохом 60 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

126

Немає в наявності

31

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Чай Чисті легені Збір бронхо-легеневий з ісландським мохом рекомендується приймати до раціону харчування для профілактики і лікування бронхолегеневих захворювань.
Вдале поєднання компонентів цього чаю дозволяє організму протистояти дії несприятливих факторів зовнішнього середовища (сезонне зміна температури, вірусні інфекції, алергени тощо), покращує функціональний стан бронхолегеневої системи. Чай має протизапальну, відхаркувальну, спазмолітичну, загальнозміцнюючу дію, знімає неприємні відчуття в області верхніх дихальних шляхів, полегшує кашель і відходження мокротиння, зменшує задишку.

Характеристики

Фасування, г
Показання до застосування
  • 2 фільтр-пакет залити 1 склянкою (200 мл) окропу, наполягти 10-15 хвилин. Приймати настій по 1/3 або 1/4 склянки 3 рази на день після їди протягом 2-3 місяців. Для профілактики хронічних захворювань курс повторюватиме через 10 днів.
Склад
  • Ісландський мох; Пирій повзучий (Agropyron repens); Ромашка; Липа (колір); Шавлія листя; Чебрець; Солодка (корінь), мг; Фенхеля плоди екстракт; Алте трава; Багно (пагони); Евкаліпта лист, мг; Зелений чай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами