Брусниця листя

1 відгук Код:  108321684

Брусниця листя

1 відгук Код:  108321684

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 309 оцінок )

Є в наявності

76

7

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рекомендується як дієтичну добавку для раціону харчування, яка володіє антимікробною активністю, протизапальну, сечогінну, жовчогінну і в'яжучу дію і капилляроукрепяющим дією, зменшує ламкість капілярів.

Профілактичний чай з листя брусниці використовують при хворобах печінки, пієлонефриті, циститі, сечокам'яній хворобі, при гострих і хронічних запальних процесах в сечовивідної системі, нічному нетриманні сечі, гастроентеритах, гнильних проносах, метеоризмі, хронічних запорах, подагрі, остеохондрозі, легких формах цукрового діабету, а також ревматоїдних та інфекційних неспецифічних артритах.

Характеристики

Фасування, г
Склад
  • Брусниця (лист)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Светлана Ватаманюк
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Замовляла в першу чергу чай з брусниці, його виписав лікар у складі лікування для дитини. В місцевих аптеках його немає взагалі.
    Чекала три дні, під час отримання виявилось, що САМЕ цей чай надіслали просроченим, термін споживання вийшов місяць тому…
    Грошей не шкода, шкода мою дитину, оскільки в такому маленькому віці не так вже й багато засобів для лікування, і вже минуло три дні, і ще стільки ж піде на замовлення в іншого, добросовіснішого, продавця.