Крем - гель Венол 75 мл

Крем - гель Венол 75 мл

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 327 оцінок )

45

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набряки, біль, тяжкість, набряклі вени, судинні «зірочки» - ось далеко не повний перелік неприємних відчуттів, причиною яких є порушення кровообігу. Порушення кровообігу найбільш інтенсивно проявляються в тих частинах тіла, які піддаються найбільшому навантаженню. Як правило, це ноги, але не виключено їх поява і інших частинах тіла.
З давніх часів люди намагалися хоч якось полегшити стан хворого і використовували для цього найрізноманітніші методи. Далеко вперед пішла сучасна наука, дозволивши більш ефективно боротися з проблемою порушення кровообігу.

Крем-гель Венол унікальне поєднання традиційних засобів, знань, накопичених століттями, і сучасних досягнень фармації.Ретельно розроблений склад крем-гелю дозволяє швидко і ефективно усунути негативні відчуття і провести ефективну профілактику порушень кровообігу. Вхідні до складу компоненти м'яко впливають на різні ланки проблеми, забезпечуючи найбільший ефект.
Дія крему:
- тонізує судинні стінки;
- зміцнює капіляри;
- сприяє зняттю втоми, напруги;
- покращує кровообіг;
- виявляє протинабрякову та протизапальну дію;
- сприяє запобігання тромбоутворення.

Троксерутин володіє вираженим венотонічну, капилляротоническим, протиексудативну та гемостатичну дію, зменшує проникність і ламкість капілярів, виявляє протинабрякову та протизапальну дію, діє протизапально на околовенозную тканина, має виражену антиагрегантным дією.
Екстракт кінського каштана і препарати, приготовані з нього, підвищують тонус венозних судин, прискорюють кроветок у венах, що перешкоджає утворенню і наростання явищ тромбозу. Крім того, ці препарати зменшують проникність капілярів, покращують мікроциркуляцію, перешкоджають утворенню стазів у капілярах, володіють вираженими протизапальними властивостями.
Основними властивостями екстракту п'явки є тромболітичну та тромбопротекторное, тобто усунення вже утворилися згустків крові і запобігання появи нових.
Олія м'ятна має охолоджувальну та відволікаючу дію, знімає напругу і втому.
Ялицеве масло володіє антисептичними властивостями, стимулює відновлення тканин.

Характеристики

Склад
  • Вода очищенная; Каштана конского экстракт; Пиявки экстракт; Касторовое масло водорастворимое; Глицерин; Троксерутин; Карбомер; Мята перечная эфирное масло; Пихты эфирное масло; Метилпарабен; Пропилпарабен; 2-бромо-2нитропропан-1,3-диол.
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами