Чай Виджайсар 30 пак

Чай Виджайсар 30 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

149

Немає в наявності

9

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Виджайсар чай - це подрібнена деревина дерева виджайсар, яка містить танін, глікозиди, пектини, солі кальцію, червону камедь. Пектини і камедь відносяться до харчових волокон. Вживання харчових волокон, по-перше, сприяє виведенню з організму токсичних речовин і радіонуклідів завдяки хорошим сорбційним властивостям. По-друге, пектини і камедь утворюють при надходженні в кишечник невсмоктувані комплекси з жовчними кислотами, що призводить до посилення виведення жовчних кислот з організму і зменшенню всмоктування холестерину в кишечнику. Нарешті, пектини і камедь підвищують в'язкість харчових мас у кишечнику і збільшують тривалість процесу абсорбції глюкози, яка зв'язується з гелированными харчовими волокнами і стає менш засвоювання (Смоляр в. І., 1991).
Необхідно відзначити, що з водного екстракту кори дерева виджайсар виділений такий флавоноїд, як епікатехін. Він стимулює вироблення інсуліну підшлунковою залозою, а також подібно до інсуліну, бере участь в обміні вуглеводів і ліпідів (Ahmad F., Khalid P. et al., 1989).

Вплив Виджайсара® на підшлункову залозу
Як відомо, при цукровому діабеті 2 типу виникає відносний дефіцит інсуліну (в крові інсуліну або нормальна кількість, або його більше норми, але у клітин організму до нього знижена чутливість). Іншими словами, інсулін не може відкрити двері» клітин для проникнення і насичення глюкозою цих клітин. Якщо «двері» клітин закриті, то клітини голодують і просять організм збільшити рівень глюкози в крові.
Виджайсар® сприяє відновленню чутливості клітин периферичних тканин до інсуліну, сприяє виробленню і нормалізації синтезу інсуліну підшлунковою залозою. Препарат підвищує в'язкість харчових мас у кишечнику, збільшуючи тривалість всмоктування глюкози в кишечнику, яка стає менш засвоюваної.
Виджайсар® також має абсорбуючими властивостями, виводячи надлишок глюкози з кишечнику. Таким чином, Виджайсар® дає можливість працювати підшлунковій залозі без перенапруги. За даними американських учених було виявлено, що застосування водного настою впливало на регенерацію бета-клітин, що синтезують інсулін, а також захищало β-клітини від некрозу (відмирання), а при тривалому застосуванні спостерігався мітоз (поділ клітини). Ця функція Виджайсара® дуже цінна, оскільки, як відомо, чим більше власних β-клітин, тим менше ймовірність того, що почнуться ускладнення цукрового діабету. Також препарат нормалізує обмін речовин в підшлунковій залозі, сприяючи виробленню травних ферментів, завдяки чому зменшується утворення токсинів і нормалізується синтез інсуліну.

Також Виджайсар® бере участь в обміні вуглеводів, що знижує навантаження на підшлункову залозу. Таким чином, Виджайсар® сприяє:
- відновлення чутливості клітин периферичних тканин до інсуліну;
- нормалізації швидкості надходження глюкози з кишечнику в кров після завершення процесу перетравлювання їжі;
- нормалізації синтезу інсуліну і травних ферментів у підшлунковій залозі, ніж нормалізує вуглеводний обмін;
- захист β-клітин від некрозу, допомагаючи організму боротися з ускладненнями цукрового діабету.

Вплив Виджайсара® на печінку
Печінка життєво важливий для організму людини внутрішній орган, що виконує ряд різних фізіологічних функцій. Детоксикація — одна з основних функцій, виконуваних печінкою. Детоксикація — знешкодження різних чужорідних речовин (ксенобіотиків), зокрема алергенів, отрут і токсинів шляхом перетворення їх в більш нешкідливі, менш токсичні або легше видаляються з організму сполуки.
Печінка також бере участь у знешкодження і видалення з організму надлишків гормонів, нейромедіаторів, вітамінів, а також токсичних проміжних і кінцевих продуктів обміну речовин, таких як аміак, фенол, етанол, ацетон і кетонових кислот. Потрібно відзначити, що концентрується в печінці, а потім знешкоджується до 95 відсотків речовин, що володіють антигенними, то є чужорідними для організму властивостями. Бактерії та інші патогенні організми видаляються з крові синусоидов купферовскими клітинами, а токсини, які вони виділяють, знешкоджуються в результаті біохімічних реакцій, що відбуваються в гепатоцитах (клітинах печінки). До знешкодження токсинів призводять такі реакції, як окислювання, відновлення, метилювання або конденсація з іншого органічної або неорганічної молекулою. Після детоксикації ці речовини, тепер вже у вигляді нешкідливих продуктів, виводяться нирками.

Пектин і червона камедь, які перебувають у складі Виджайсара®, володіють сорбційними властивостями, завдяки чому сприяють виведенню з організму токсичних речовин і радіонуклідів. Печінка також приймає участь у процесах травлення, забезпечуючи енергетичні потреби організму глюкозою.
Виджайсар® допомагає печінці повноцінно справлятися зі своїми функціями. Препарат має жовчогінну дію, завдяки наявності у водному настої глікозидів, які стимулюють вироблення і виділення жовчі, а також її рух з жовчного міхура в кишечник. За рахунок цього Виджайсар® сприяє найбільш повному перетравленню їжі, нормалізує процеси жовчоутворення і жовчовиділення. При надлишку жовчних кислот у крові, що спостерігається, скажімо, при закупорці жовчних ходів, водно-сольовий баланс може порушитися, тоді вода починає накопичуватися в тканинах з-за чого з'являються набряки. Підвищений вміст жовчних кислот негативно позначається і на еритроцитах, порушуючи проникність зовнішньої мембрани цих клітин крові, з-за чого вони можуть навіть загинути.
Пектин і червона камедь, присутні у водному настої препарату, по-перше, сприяють виведенню з організму токсичних речовин і радіонуклідів завдяки хорошим сорбційним властивостям, по-друге, вони утворюють при надходженні в кишечник не всасываемые комплекси з жовчними кислотами, що призводить до посилення виведення жовчних кислот з організму. Виджайсар® нормалізує секрецію жовчних кислот, що позитивно позначається як на водно-сольовому балансі, так і на проникності зовнішньої мембрани еритроцитів. Препарат показаний до застосування людям, які проживають у районах із забрудненою екологією, при різних захворюваннях печінки, а також при алергіях різної етіології.

Вплив Виджайсара® на жовчний міхур
Виджайсар® має жовчогінну дію, покращує відтік жовчі з жовчного міхура і проток печінки в кишечник, усуває застій жовчі в жовчному міхурі і протоках завдяки присутності в своєму складі глюкозидів. За рахунок в'язкого смаку не викликає проносів і послаблення стільця. Виджайсар® перешкоджає утворенню каменів і виводить дрібні камені і пісок з жовчного міхура і нирок. Протипоказаний при жовчнокам'яної хвороби з розміром конкрементів від 1 см і більше.

Вплив Виджайсара® на нирки
Виджайсар® виробляє очищення нирок і сечі від патогенної мікрофлори завдяки наявності в складі водного настою червоної камеді, які володіють високою бактерицидною активністю по відношенню до патогенної мікрофлори. Тому препарат показаний до застосування для профілактики загострень хронічного пієлонефриту, циститу, уретриту. Виджайсар® протипоказаний при сечокам'яній хворобі з розміром конкрементів від 1 см і більше.
 
Вплив Виджайсара® на серцево-судинну систему
Позитивний вплив Виджайсара® на судини проявляється в двох напрямках:
- безпосередньо через нормалізацію ліпідного обміну (профілактика атеросклерозу);
- через нормалізацію роботи підшлункової залози як частини ендокринної системи (перешкоджає ураження стінки судин і капілярів підвищеним рівнем глюкози).

Таким чином, Виджайсар може бути рекомендований для включення в раціон харчування (дієти) при цукровому діабеті для корекції рівня глюкози в крові.

Характеристики

Фасування, г
Показання до застосування
  • Необхідно вміст 1 пакетика залити склянкою кип'яченої води кімнатної температури і настояти 7-8 годин. Рекомендується вживати Віджайсар чай 1 раз на добу за 15 хв до сніданку.

Склад
  • Віджайсар (кора дерева)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами