Дегтярный бальзам 50 мл

1 відгук

Код:  108322716

Дегтярный бальзам 50 мл

1 відгук

Код:  108322716

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 336 оцінок )

121

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ложкою дьогтю можна зіпсувати бочку меду. І саме цим дьогтем, який увібрав в себе всі корисні речовини березової кори, можна вилікувати багато різних захворювань! Березовий дьоготь виготовляють з берести – тонкого верхнього шару кори. Він володіє антибактеріальними, протизапальними, знеболюючими властивостями, знімає почервоніння, сприяє розсасыванию застійних явищ. Завдяки своїм цілющим здібностям, з давніх часів успішно використовується в лікуванні захворювань шкіри.
Ще на початку ХХ ст. дерматологи добре знали про корисні якості дегтярных препаратів, і вміло застосовували їх, досягаючи прекрасних результатів. Лікувальний ефект дьогтю дивний. З його допомогою лікують псоріаз, фолікуліт, екземи, себорейний дерматит, вітіліго і багато інших захворювань. Крім цього, дьоготь успішно використовують в косметології для видалення лупи, угреподобного висипання, сухість шкіри.

Дегтярный бальзам об'єднав в собі цілющі властивості березового дьогтю, масла календули і обліпихи. Його склад посилений оксидом цинку, саліцилової кислотою і ланоліном, який сприяє відлущування ороговілих клітин, запобігає розвиток нових запальних елементів і швидко гасить вже явні запалення шкіри, підсушує і заспокоює пошкоджену шкіру. Іхтіол, який містить 10,5% органічно пов'язаної сірки, підсилює антимікробну, протизапальну, анальгетичну та кератопластическое дія бальзаму. Стабілізовані вітаміни А, Е покращують кровообіг, прискорюють епітелізацію, пом'якшують і зволожують епідерміс.

Рекомендовано: застосовувати як допоміжний засіб при догляді за проблемною шкірою.
Для боротьби з інфекціями шкіри існує безліч засобів, одне з найбільш ефективних – дегтярный бальзам. Ураження шкіри, дерматози бувають різних видів: екземи, псоріаз, мокнучий лишай та інші. Іноді на шкірі з'являються плями червоного кольору, набряклість, бляшки і ущільнення. Подолати всі ці прояви допоможе дегтярный бальзам. Уражені місця, плями мокнущего лишаю і бляшки рекомендується змащувати двічі в день, завдаючи бальзам і не сильно втираючи. Набряклість шкіри спадає, бляшки стають менш помітними, а після лікування подряпин бальзамом, вони заживають дуже швидко. Березовий дьоготь нищівно діє на будь-які поразки і дерматози шкіри, що робить його незамінним засобом в боротьбі проти псориазных бляшок, бляшок дерматиту, екземи і себоррей. Мокнучий лишай зникає за короткий час при регулярному використанні дегтярного бальзаму, лікування подряпин протікає дуже швидко, шкіра заживає просто на очах.

Якщо ви хочете позбутися від інфекцій шкіри за короткий час, вам допоможе лікувальний дегтярный бальзам. Всі компоненти бальзаму натуральні і безпечні для вашого здоров'я.

Характеристики

Склад
  • Цинка оксид; Крахмал; Масло минеральное; Вазелин белый; Ланолин; Салициловая кислота; Календулы масляный экстракт; Деготь березовый; Облепихи масло; Ихтиол; Витамин Е (Токоферола ацетат); Витамин A (Ретинола ацетат)
Застосування
  • Лечебно-профилактические средства
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Надежда Краснова
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Смягчает кожу

    Переваги:
    Снимает воспалительные процессы кожи.
    Недоліки:
    Нет