Барбарис корінь 50 гр

1 відгук Код:  108324114

Барбарис корінь 50 гр

1 відгук Код:  108324114

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 285 оцінок )

46

Є в наявності

11

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Як ліки барбарис звичайний використовували ще лікарі Вавилона і Стародавньої Індії. Барбарис здатний очищати кров, допомагає при цинзі і жовтяниці (гепатиті). Для виготовлення ліків використовують листя, коріння, кора і плоди барбарису.

Хімічний склад барбарису вкрай багатий. У нього входять: алкалоїди, дубильні речовини, ефірні олії, вітаміни С і Е, органічні кислоти, барвники натуральні, флавоноїди.

Завдяки барберину, що міститься в барбарисе, ця рослина відноситься до жовчогінну ліків. Тому спиртові настоянки барбарису застосовують при жовчнокам'яній хворобі, холециститі, хронічному гепатиті.

Відвари коренів барбарису застосовуються в якості полоскання і примочок. Вони мають протизапальну дію, сечогінний, в'яжучий, протимікробну. Так само відвар барбарису є відмінним кровоостанавливаюшим засобом.

Ліки на основі барбарису звичайного застосовуються при захворюваннях печінки, сечостатевої системи, діабеті, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, туберкульоз, кровотечі (в тому числі і маточних), запаленнях органів дихання, пухлинах, малярії.

Берберин знижує кров'яний тиск, надає заспокійливу дію на центральну нервову систему, знижує частоту серцевого ритму.

Корені використовують також як жарознижувальний і потогінний засіб, для лікування шлункових захворювань, дизентерії, простудних захворювань, цинги, лихоманки, захворювань очей та порожнини рота, плевриту, для поліпшення апетиту. Настоянка — при подагрі, нирково-кам'яній хворобі, ревматизмі, прострілі, як антисептичний, проносне, тонізуючий засіб.

Характеристики

Фасування, г
Склад
  • Барбарис (корінь) (Berberis aquafolium)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ирина Тонтегоде
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Получала укрпочтой, наложным платежем.Посылка была отправлена в течении пары часов.
    Запаковано хорошо, на вид резаный корень жёлтого цвета.
    Буду пить по рекомендации врача для понижения сахара в крови

    Переваги:
    Много полезных свойств
    Недоліки:
    Нету