Бішофіт Полтавський кристалічний у відрі 1 л

Бішофіт Полтавський кристалічний у відрі 1 л

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 327 оцінок )

181

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бішофітні ванни корисні при деформуючому артрозі, артриті, остеохондрозі, наслідки травм, контрактурах, неврозі, невритах, люмбаго, невралгії, радикуліті, вегетосудинної дистонії, обмінних порушеннях, порушення загального самопочуття, зниження працездатності, при стресі, порушення сну, комплексі загальнооздоровчих процедур.

Бішофіт Полтавський «Кристалічний концентрат» використовується для ванн загальних, місцевих ванн, 4-х камерних гидрогальванических. Для потенціювання бальнеотерапевтичного ефекту використовується як активний компонент у ваннах: кисневих, вуглекислих, перлинних, гідродинамічних, вихрових, для підводного масажу. Альтернативна заміна штучних йодо-бромних ванн.

Головний регулятор засвоєння кальцію в організмі не тільки вітамін D, а також іон магнію. Виявляється, недолік магнію збільшує вимивання кальцію з суглобів і кісток, що призводить до остеопорозу і генералізованої дистрофії,тобто порушення живлення сполучної тканини, дисплазії суглобових хрящів і зв'язок. І скільки б кальцію осіб не брав, при дефіциті магнію кальцій виводиться, лише відкладаючись «піском» в жовчному міхурі і нирках. Особливо це стосується жінок після 40. Недолік магнію - головна причина остеопорозу, багатьох хвороб суглобів і хребта вже після 35-40 років.

Джерелом магнію є Полтавський бішофіт. В 100мл Полтавського бішофіту міститься 10 гр. магнію. Магній-це найважливіший мінерал, необхідний для функціонування м'язової, нервової, серцево-судинної систем та опорно-рухового апарату. Більше 50% магнію міститься в кістковій і хрящовій тканинах, тому він відіграє скелетообразную роль. Близько 50%-у серці та м'язах, менше 1%-у плазмі крові.

Як показали новітні дослідження, магній надає спазмолітичну і розслабляючу дію на мускулатуру внутрішніх органів і судин. Він має важливе значення в регуляції нервової активності, нейром'язової передачі, мышеечного тонусу. Будучи природним регулятором обміну кальцію, магній управляє наколением кальцію в хрящах і кістках.

Крім магнію в Полтавський бішофіт входять мікроелементи: калій, бром, мідь, залізо, йод, марганець, цинк, селен, срібло, кремній та інші ультрамікроелементи.

Взаємодією всіх мінералів бішофіту в комплексі обумовлюються його позитивні біологічні ефекти на організм людини.

Бішофіт видобувається, очищається, обробляють і поставляється в різній формі: у рідкому стані, розчиненим у воді, у вигляді гелів для розтирань, у вигляді гелів для фізіопроцедур і у вигляді кристалічного желеподібного концентрату.

Наилучшие магниевые эффекты Полтавского бишофита на нервную и сердечно-сосудистую системы реализуются в ваннах. Общие ванны с бишофитом обладают общеукрепляющим, адаптогенным действием; снимают стресс, улучшают сон, стабилизируют работу сердца, нормализуют артериальное давление. Бишофитные ванны тонизируют кожу всего тела. Уже первая бишофитная ванна обеспечивает здоровый сон, восстановление сил и прилив энергии.

Бишофит с ваннами гидродинамическими, вихревыми, с подводным массажем, «жемчужными» усиливает их лечебное действие, как активный компонент среды.

Після якої бішофітної ванни на шкірі пацієнта формується соляний «плащ»-плівка, зберігається і благотворно діє до декількох годин.

Характеристики

Склад
  • Магний; Калий; Бром; Медь; Железо; Йод; Марганец; Цинк; Селен; Серебро; Кремний
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами