Грін-віза Протизапальний гель 50 мл

Грін-віза Протизапальний гель 50 мл

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 318 оцінок )

114

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фітогелі протизапальний — це лікувальний продукт для зняття болю, набряклості і запалення в різних частинах тіла. Комбінована дія усіх складових обумовлює протизапальну, знеболюючу, поліпшує місцевий кровообіг, протинабрякову, регенеративну та антисептичну дію продукту.
Показання до застосування:
— загострення суглобового і м'язового ревматизму;
— неврити, невралгії, радикуліт, ішіас, люмбаго, артрити, поліартрит;
—профілактичний засіб при дистрофічних захворюваннях опорно-рухового апарату (артрози, остеохондроз, деформація стопи).

Листя берези білої
мають виражену протинабрякову дію, знімають напругу у хворому місці.
Розмарин відомий як засіб, що поліпшує кровообіг, позитивно впливає на нервові стовбури і закінчення, зменшує больові відчуття (добре знімає навіть головний біль).
Перець червоний (стручковий) володіє дратівливою дією на шкіру та підшкірні тканини, підсилює місцевий кровообіг.
Шабельник - рослина, що має виражені протизапальні та регенеративну властивості, відрізняється здатністю відновлювати хрящову і кісткову тканину.
Золотий вус - потужний біогенний стимулятор з широким спектром лікувальної дії. Ефірне масло ялівцю також сприяє відновленню тканин, як відомо ефективне протиревматичний засіб.
Чайне дерево - унікальна рослина, що володіє потужним антисептичною дією (в 8 разів сильніше карболової кислоти і майже в 5 разів сильніше спирту). У ньому міститься такий унікальний інгредієнт як вірідофлорен, не міститься ні в одному іншому рослині, що володіє бактерицидними властивостями. Ефективно при ревматизмі,
Камфора медична, одержувана з камфорного дерева, надає при місцевому застосуванні подразнюючу та частково антисептичну дію, у зв'язку з чим знаходить застосування при запальних процесах, артритах, ревматизмі і т. п.
Скипидар очищений, або масло терпентінное, отримують з живиці сосни звичайної. Він виявляє місцеву подразнюючу, відволікаючу (знеболююче) і антисептичну дію. Його відволікаючий ефект пов'язаний зі здатністю проникати через епідерміс в глибокі шари шкіри і викликати рефлекторні зміни в організмі в результаті подразнення шкірних рецепторів і звільнення з шкіри біологічно активної речовини гістаміну. Застосовується при невралгіях, міозитах, люмбоішіалгії, ревматизмі.
Метилсаліцилат - метиловий ефір саліцилової кислоти. Саліцилати - перші специфічні протизапальні препарати у фармакології. При цьому протизапальну дію поєднується у них з болезаспокійливу і жарознижуючим ефектом. Глікозид салицил, дав початок цієї групи препаратів, що був виділений з кори верби. Метилсаліцилат застосовується зовнішньо як знеболюючий і протизапальний засіб при суглобовому і м'язовому ревматизмі, артритах і ін Добре поєднується зі скипидаром та іншими маслами. Комбінована дія всіх перерахованих складових обумовлює протизапальну, знеболюючу, поліпшує місцевий кровообіг, протинабрякову, регенеративну та антисептичну дію продукту.

Характеристики

Застосування
  • нанести гель на воспаленный или болезненный участок и втирать мягкими движениями до легкого покраснения кожи. Использовать 2-3 раза в день на протяжении 2-4 недель.

Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами