Чай Фемофит №2 20 пак

Чай Фемофит №2 20 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

222

Є в наявності

16

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фемофит №2 Фіточай - це натуральний чай, що складається з рослинних компонентів – фитосырья матки борової і червоною щітки.

Червона щітка
як самостійний лікувальний засіб застосовується не тільки при жіночих хворобах, але і при таких захворюваннях, як атеросклероз, анемія, серцеві хвороби. Червона щітка ефективна при мастопатії, нерегулярному менструальному циклі, надмірному кровотечі в період менструації, а також у період реабілітації онкохворих.. Біологічні властивості червоної щітки дозволяють усунути такі захворювання, як зоб, збільшення щитовидної залози), запалення лімфовузлів, надниркових залоз.
Червона щітка містить натуральний рослинний гормон, який за своїм складом подібний з гормоном щитовидної залози людини. Червона щітка містить цукру, глікозиди, дубильні речовини, слизові речовини, рослинні білки і цукру. Цілюща сила червоної щітки настільки висока, що з її допомогою можна на початкових стадіях нормалізувати порушений внаслідок різних причин обміну речовин, а також уникнути гінекологічних захворювань, пов'язаних з гормональними порушеннями і хвороб щитовидної залози.
Крім того, червона щітка проявляє ще й протигрибкові властивості, покращує імунітет і сприяє підвищенню резистентності організму до різних вірусів і інфекціям. Червона Щітка володіє відмінними імунними та адаптогенними властивостями для відновлення організму. Особливістю Червоної Щітки вважається те, що вона може допомогти позбутися не від слідства хвороби, а від першопричини її виникнення. Про неї кажуть, що це – чиста крапля, здатна очистити цілий океан. Унікальність Червоної Щітки полягає у біологічному омолодження хворого органу.

Біологічно активні речовини Матки Борової здатні продовжити жінці молодість, затримати наступ клімаксу, допомагають впоратися з порушеннями і запаленням внутрішніх статевих органів. Сприяють підтримці імунітету, збільшення функціональної активності матки і придатків, покращують роботу репродуктивної системи в цілому, допомагають впоратися з порушеннями менструального циклу.

Властивості:
- сильний фітоестроген
- усуває першопричину хвороб
- підвищує розумову і фізичну працездатність
- загальнозміцнюючий, адаптогенну
- імуномодулююча, тонізуючу дію
- сечогінний ефект
- нормалізуючу дію на статеву функцію жінок
- регулює менструальний цикл.

Рекомендації до застосування:
- для поліпшення функціонування репродуктивної системи жінок.
- для профілактики і лікування гінекологічних захворювань
- при порушенні гормонального фону у жінок внаслідок запальних процесів, фізіологічної або післяопераційної менопаузи, новоутворень, порушення гігієни, харчування і стресів
- при порушенні роботи всієї репродуктивної системи
- виправдані для лікування гипоэстрогенных станів, як альтернатива або доповнення синтетичних естрогенів.

Препарати серії "Фемофит Жіночі трави":
- Пройшли всі необхідні лабораторні дослідження
- Мають позитивний досвід застосування
- Для досягнення максимального ефекту рекомендується комплексне застосування серії "Фемофит Жіночі трави"
- Сертифіковано за стандартами GMP (ISO 22716:2007).

Характеристики

Призначення
Показання до застосування
  • Жінкам 1 пакетик чаю залити 1 склянкою окропу, дати настоятися 30 хвилин, пити по одній склянці 1-2 рази на день за 30-40 хвилин до їди. Курс прийому – 30 днів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Склад
  • Борова матка трава; Червона щітка або родіола чотиричастинна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами