Крок Мед Артрофлекс гель для ніг 75 мл

Крок Мед Артрофлекс гель для ніг 75 мл

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 315 оцінок )

178

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крок Мед Артрофлекс-гель - бальзам для ніг на основі живокосту (живокосту), глюкозаміна і хондроїтіна.
KROK MED ArthroFlex - гель – це унікальний бальзам, з високим вмістом екстракту живокосту 20%, глюкозамін і хондроїтином, покращує рухливість і гнучкість суглобів, функціональність м'язів, стимулює обмінні процеси і нормалізує функціонування опорно-рухової системи. Може використовуватися в якості спортивного масажного гелю.

Активні компоненти:
Екстракт живокосту 20% - активний інгредієнт бальзаму, який зменшує запалення та біль в суглобах, попереку, спині, м'язах і зв'язках, ефективно відновлює пошкоджені тканини при переломах, ударах, розтягненнях зв'язок.
Коректори метаболізму кісткової та хрящової тканин, хондропротектори – глюкозамін і хондроїтин. Комплексно впливають на опорно-руховий апарат, надають протизапальну дію, полегшують симптоми, що супроводжують патологію опорно-рухової системи, зменшують потребу в нестероїдних противовосплительных процесах, сприяють уповільненню дегенеративних процесів в суглобах, хребті, посилюють хрящовий матрикс, захищають від руйнування хряща.
Метилникотинат має зігріваючий ефект, покращує мікроциркуляцію крові. Одночасно з цим посилює виведення надлишкової рідини і токсинів, покращує оксигенацію тканин.
Не містить парабенів.

Характеристики

Застосування
  • Лікувально-профілактичні засоби
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами