Шабельник фіточай 25 пак

Шабельник фіточай 25 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 309 оцінок )

Є в наявності

63

6

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дивовижне рослина, наділена надзвичайною природою цілющою силою!
Російським женьшенем, шаблею здоров'я, відтинає біль, травою-огнецветом, так величають шабельник болотний. Природний спаситель при різних суглобових хворобах очищує організм, виводить солі, токсичні речовини, сприяє відновленню ослаблених клітин організму. Шабельник ефективний засіб лікування захворювання суглобів і хребта, остеохондрозу, артритів, артрозів; він виводить відкладення солей в суглобах рук і ніг, знімає біль, набряклість, запалення.
Він успішно бореться з багатьма хворобами, в тому числі які вважаються невиліковними.Шабельник надає оновлююче дію на ослаблені клітини, очищає організм від шкідливих речовин і при цьому не робить ніякого негативного впливу на здорові органи.

Зелений чай сприятливо впливає на всі системи і органи людини, діє м'яко і нешкідливо, стимулює імунну систему, запобігає серцево-судинні, ниркові захворювання, знімає спазми судин головного мозку, регулює жировий обмін, запобігає процесам старіння, відновлює функцію щитовидної залози, має дезинфікуючі і антибактеріальними властивостями, захищає організм від злоякісних утворень.

Характеристики

Показання до застосування
  • 1 пакетик чаю залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятись 5 хвилин, випити. Вживати 1 раз на день вранці або в обід через 1 годину після їжі.

Склад
  • Шабельника трава; Зелений чай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами