Насіння льону білого 100 г

Насіння льону білого 100 г

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

34

Є в наявності

21

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Білий (золотий) льон - популярна в багатьох країнах, спеціально культивована рослина, багате джерело поліненасичених жирних кислот ( Омега-3, Омега-6 ), протеїнів, полісахаридів, фітоестрогенів, розчинних та нерозчинних харчових волокон, вітамінів (А, В, Е, F) мінералів (кальцій, магній, марганець, цинк, залізо, мідь, хром, фосфор, калій, натрій).
Харчова цінність білого льону набагато вища за коричневий, але й вирощувати цю культуру набагато складніше. Білий льон трохи відрізняється за смаком від коричневого. Тому в багатьох країнах покупці віддають перевагу саме білому льону.

У зовнішньому шарі зерен білого льону містяться фітогормони , що структурою нагадують жіночі гормони – естрогени, тому це ідеальний продукт для жінок. Фітогормони сприяють уповільненню процесів старіння, попереджають розвиток пухлин, покращують самопочуття жінок у період менопаузи, знижують прояв гормонального дисбалансу, покращують лактацію у мам, що годують. Вже за кілька днів прийому БІЛОГО ЛЬОНУ результат, як кажуть, буде на обличчі. Його вплив на зовнішній вигляд жінки полягає у гормоноподібній дії лігнанів. Взаємодіючи з рецепторами естрогенів у шарах шкіри, роблять її еластичною, пружною, активізують процеси відновлення клітин.

Клітковина та клейковина (слиз) насіння білого льону сприяють зниженню всмоктування токсинів та загальному очищенню організму. Насіння льону рекомендується застосовувати при гастритах, виразковій хворобі шлунка, ентеритах, колітах, а також при харчових отруєннях.
Насіння білого льону ідеально підходить для "розвантажувальних днів". Лляне насіння нормалізує мікрофлору та моторику кишечника, що сприяє зниженню зайвої ваги та очищенню організму. Для цього достатньо вживати на день 2-3 чайні ложки насіння, запиваючи склянкою води або соку.

Білий льон можна змішувати з вівсянкою, медом, м'яким сиром, кефіром, йогуртом і снідати смачною і разом з тим корисною стравою. Насіння льону має властивість розбухати в кишечнику. Завдяки цьому та наявності великої кількості слизу та олії покращується його робота та нормалізується процес травлення.

Характеристики

Склад
  • Льон білий (насіння)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами