Тайфун Апельсин чай 30 пак

Тайфун Апельсин чай 30 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 309 оцінок )

Є в наявності

135

9

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фіточай Тайфун для схуднення зі смаком апельсина – це натуральне, безпечне та приємне засіб, яке допоможе вам схуднути і оздоровити організм. Кожен компонент фіточаю має напрочуд широким терапевтичним спектром дії на організм, а застосування їх комплексу призводить до гарних результатів. При вживанні фіточаю Тайфун, можна бути впевненим у тому, що організм буде насичений важливими вітамінами і мінералами!

Цветы суданской мальвы (чай каркадэ) полезны при лечении и профилактике заболеваний печени и почек. Также чай имеет немалое количеству витамина С. Он полезен и при болях в желудке, и при расшатавшихся нервах.
Александрийский лист (еще известен как сенна, кассия остролистная) интересен содержащимися в нем антрагликозидами (сеннидин, алоэ-эмодин) органическими кислотами и фитостеринами, флавоноидами и алкалоидами. Действует как среднее оптимальное слабительное.
Чай Матэ является липолитиком. Имеет большое количество витаминов и микроэлементов в своем составе.
Трава лемонграсса покликана посилювати лімфовідтік і кровообіг. Володіє хорошими дезінфікуючими властивостями.
Плоди шипшини містять широкий спектр вітамінів. Вони є джерелом аскорбінової кислоти (вітамін C), провітаміну А, вітамінів K, E та P, рибофлавіну. А так само мінеральних речовин, флавонідів, фруктових кислот, пектинів, поліфенолів, танінів, а також ефірних олій.

Характеристики

Призначення
Фасування, г
Показання до застосування
  • 1 пакетик або 1 чайну ложку чаю залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятися 10-15 хвилин, дорослим пити 2 рази на добу, за 30-40 хвилин до їди. Курс прийому 30–45 днів.

Склад
  • Каркаде; Олександрійський лист; Мате лист; Лемонграса трава Cymbopogon citratus (DC) Staf.; Шипшина (плоди), мг; Ароматизатор натуральний "Апельсин"
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами