Омела біла лист 50 гр

1 відгук Код:  108327702

Омела біла лист 50 гр

1 відгук Код:  108327702

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 309 оцінок )

Є в наявності

64

13

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Як лікарська рослина, омела біла давно і міцно зайняла своє місце, як в офіційній медицині, так і в народній, ставши незамінним компонентом багатьох цілющих зіль.
Чай з листя омели застосовується при гіпертонічній хворобі, жіночих хворобах в клімактеричному періоді, при рясних місячних, маткових кровотечах, шлунково-кишкових кровотечах, геморої, хронічних захворюваннях суглобів, бронхіальній астмі. Омела володіє прекрасним гіпотензивну, заспокоює нервову систему, болезаспокійливу, в'яжучу, протипухлинну, кровоспинну дію.
Крім того, підвищуючи тонус кровоносних судин, чай з омели білої, добре допомагає при поганому самопочутті, занепаді сил і запаморочення (особливо в літньому і старечому віці).

Рекомендовано вживати до раціону харчування для профілактики гіпертонічної хвороби; підняття тонусу в людей похилого віку (і не тільки) і запобігання виникнення запаморочення.

Характеристики

Лікарська форма
Фасування, г
Показання до застосування
  • 1 чайну ложку суміші залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятися 30 хвилин, пити 1 раз на добу (вранці) через 1 годину після їди. Курс прийому – 30 днів.

Склад
  • омела біла
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Людмила Познахор
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    все гаразд-рекомендую і продавця, і товар

    Недоліки:
    немає