Чай Фемофит №1 20 пак

Чай Фемофит №1 20 пак

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 300 оцінок )

Є в наявності

129

18

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фіточай Фемофит №1 містить всі необхідні компоненти, які допоможуть поліпшити стан жіночого організму в період хвороби (цистит, запальні процеси в органах малого тазу). Може використовуватися і як профілактичний засіб від жіночих хвороб протягом необмеженого часу.
У фітотерапії застосовують при певних порушеннях функцій репродуктивної системи. Деякі трави, такі як Матка Борова, Материнка Звичайна, застосовують навіть при кровотечах і безплідді; інші, Квіти Гібіскуса і Стевія, більше відомі як иммуноукрепляющие, очищають організм. Квіти Ромашки і Календули застосовуються при жіночих хворобах, як одне з кращих засобів у народній медицині при запальних захворюваннях, порушеннях менструального циклу, маткових кровотечах, клімактеричних розладах.
В даній композиції зроблена ставка на синергічну дію збору та вилучення максимальної користі для жіночого організму.
Збереження здоров'я і продовження молодості важливо не тільки для репродуктивної системи жінки, але і її краси в цілому (стану шкіри, волосся, фігури).

Борова матка застосовується в народній медицині для лікування хвороб жіночої статевої сфери, при болісних менструаціях, клімактеричному періоді і проявах, пов'язаних з різними вадами в період клімаксу. Борова матка має протизапальну, болезаспокійливу і кровоспинних властивостей.
Ромашка лікарська відома в народній медицині завдяки своїм антисептичним і протизапальним ефектом, вона використовується як самостійний засіб лікування і профілактики захворювань, так і в складі фіточаїв і зборів.
Квітки гібіскуса виявляють жовчогінну, легке проносне дію, покращує травлення. Крім того, квітки гібіскуса виявляють легку послаблюючу дію на організм. Даний компонент фіточаю протипоказаний тим, хто страждає виразковою хворобою або гастритом з підвищеною кислотністю.
Стевія – це один з найбільш відомих і популярних компонентів для схуднення і нормалізації ваги, а також для поліпшення обміну речовин в організмі. Трава стевії містить натуральні цукру, глікозиди, ефірні олії.
Календули квітки містять рекордну кількість вітаміну С, ефірні олії, мікроелементи у великій кількості. Дествуют квітки календули як заспокійливий засіб. Календула знижує запалення, заспокоює, розслаблює, знижує кров'яний тиск, а також благотворно впливає на обмін речовин і процес засвоєння організмом корисних компонентів.
Материнка – рослина, яка має потогінну і сечогінну дію. Містить у великих кількостях дубильні речовини, аромамасла і ефірні масла, вітаміни, мікроелементи.

Властивості:
- загальнозміцнюючий, відмінний імуномодулятор і антиоксидант
- тонізуючу
- покращує травлення
- сечогінний ефект
- зміцнює стінки судин
- омолоджує організм
- антибактеріальний засіб
- спазмолітичний
- епітелізуючу
- антимікробну
- болезаспокійливий
- антимікотичну
- протиалергічну
- заспокоює свербіж вагіни
- адаптогенний, гіпотензивну
- кардіотонічну
- імуномодулюючий
- протизапальна
- седативний
- ранозагоювальний
- нормалізуючу дію на статеву функцію жінок
- тонізує скорочення гладкої мускулатури матки
- регулює менструальний цикл
- підсилює секреторну функцію ШЛУНКОВО-кишкового тракту, бронхіальних залоз
- легке проносне дію.

Рекомендації до застосування:
- для поліпшення функціонування репродуктивної системи жінок.
- для профілактики та лікування гінекологічних захворювань
- при порушенні гормонального фону у жінок внаслідок запальних процесів, фізіологічної або післяопераційної менопаузи, новоутворень, порушення гігієни, харчування і стресів
- при порушенні роботи всієї репродуктивної системи.

Характеристики

Призначення
Показання до застосування
  • Жінкам пакетик чаю залити 1 склянкою окропу, дати настоятися 30 хвилин, пити по одній склянці 2 десь у день 30-40 хвилин до їжі. Курс прийому – 30 днів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Склад
  • Борова матка трава; Ромашка; Материнка; Календула; Гібіскуса колір; Стевії лист
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами