Червона щітка корінь ФБТ 30 г

Червона щітка корінь ФБТ 30 г

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

186

Є в наявності

25

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Червона щітка (родіола чотиричастинна) має протизапальну, тонізуючу, імуномодулюючу, адаптогенну дію. Настоянки та відвар приймають при аденомі передміхурової залози, для підвищення потенції, безпліддя чоловічому та жіночому, аднекситі, гормональних порушеннях. Для лікування хворобливих та нерегулярних місячних циклів, мастопатії, клімаксі, міоми та фіброміоми матки, кровотеч, пухлин різної етіології, захворювання надниркових залоз, гіпотиреозі.
Покращує склад крові, прискорює загоєння переломів, знімає спазми судин головного мозку. Підвищує стійкість до інфекційних захворювань, розумову та фізичну працездатність, неспецифічну опірність організму до стресу, запобігає запальним процесам.
Трава Червона щітка має низку властивостей, які роблять її чудовим засобом для боротьби з чоловічими та жіночими захворюваннями статевої сфери. Червона щітка лікує болісний місячний цикл, бореться з такими делікатними чоловічими проблемами, як імпотенція та простатит. Жіноче здоров'я – досить тендітна річ. Несприятливі впливи зовнішнього середовища, стреси, гормональні порушення – це призводить до того, що баланс у жіночій статевої системі порушується, і як наслідок – виникають різні захворювання, проблеми з плануванням вагітності.

Червона щітка має протизапальну дію, тому відвар цієї трави використовують при спринцюваннях у разі жіночих захворювань. Спринцювання готують звичайним чином, заварюючи траву так само, як для пиття. У боротьбі із запальними процесами спринцювання – один із найефективніших засобів. Спринцювання з червоною щіткою можна робити і вагітним жінкам, що дуже важливо, оскільки багато ліків та трав не можна приймати вагітним. Спринцювання потрібно проводити не частіше двох разів на день – вранці та ввечері, але регулярно, порадившись із лікарем.
Спринцювання можна проводити не тільки жінкам, а й чоловікам при простатиті (мікроклізму з відваром червоної щітки). Простатит – це запалення передміхурової залози. Простатит (якщо його не лікувати) призводить до такої хвороби як імпотенція. Позбутися імпотенції досить складно, тому лікарі рекомендують при перших симптомах дискомфорту звертатися до лікаря. Найчастіше простатит виникає у чоловіків після 40, але в наш час хвороба «молодіє». Простатит лікується як медикаментозно, і народними засобами. Простатит лікують досить швидко, а після грамотного лікування простатиту імпотенція вам не загрожує.

Червона щітка - відмінний лікувальний засіб, як для спринцювання, так і для вживання як ліки внутрішньо при міомах, фібромах, нерегулярних менструаціях, а у чоловіків при простатиті. Червона щітка має ще й таку властивість, як підвищення гемоглобіну. Завдяки ефективному протизапальному ефекту, червона щітка лікує чоловічу хворобу простатиту та різні жіночі захворювання не шкодячи організму, не порушуючи імунітет.
Застосування червоної щітки буде корисним як при плануванні вагітності, для лікування запальних захворювань, відновлення менструального циклу, міомах, фібромах та інших доброякісних утвореннях репродуктивних органів, так і вагітним жінкам для підтримки жіночого здоров'я.

Характеристики

Фасування, г
Склад
  • Червона щітка або родіола чотиричастинна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами