Кардіо-Мікс чай 20 пак ( Фитопродукт )

Кардіо-Мікс чай 20 пак ( Фитопродукт )

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 297 оцінок )

25

Є в наявності

29

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фіточай Кардіо-Мікс (серцево-судинний) містить плоди глоду, листя м'яти і меліси, траву собачої кропиви, коріння валеріани, траву материнки, плоди хмелю, траву споришу, листя кропиви, траву чебрецю і квіти ромашки.

Трава пустирника
в поєднанні з листям м'яти і меліси, а також коренями валеріани забезпечує добре виражений заспокійливий ефект, що важливо для людей, які страждають від підвищення артеріального тиску на грунті стресу. Плоди хмелю полегшують і прискорюють процес засинання, глід насичує серцевий м'яз вітамінами і позитивно впливає на її роботу. Трава споришу виявляє легкий сечогінний ефект, який перешкоджає набряків і накопичення рідини в тканинах. Листя кропиви додатково вітамінізують організм, насичуючи його вітамін К, який позитивно впливає на якість крові. Трава чебрецю і материнки покращують смакові якості фіточаю, а також надають легкий заспокійливий ефект.

Таким чином, фіточай Кардіо-Мікс можна рекомендувати в якості м'якого заспокійливого засобу людям, що страждають від підвищення артеріального тиску на грунті стресу, в якості додаткового компонента в лікуванні гіпертонічної хвороби та для усунення набряклості, пов'язаної з серцево-судинними патологіями.

Характеристики

Показання до застосування
  • 1-2 пакетики залити склянкою окропу, настояти 10-15 хвилин. Пити, як чай, 3 десь у день до їжі.
Склад
  • Глід (плоди); М'ята перцеве листя, мг; Меліса (аркуш); Пустирник, мг; Валеріана (корінь), мг; Материнка, мг; Хміль (гулі), мг; Спориш трава; Кропивий трава; Чебрець; Ромашка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами