Репяшок фіточай 25 пак (ФБТ)

1 відгук Код:  108329328

Репяшок фіточай 25 пак (ФБТ)

1 відгук Код:  108329328

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 300 оцінок )

Немає в наявності

57

4

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Репяшок активно сприяє розщеплюванню каменів в жовчному міхурі і нирках, допомагає він і при таких захворюваннях, як панкреатит, холицистит. Репешок має також і сечогінним засобом, що робить його ефективним при запальних процесах у сечовивідних шляхах – настій або відвар репяшка корисно пити при циститах, гострих і хронічних циститах циститах.
Фіточай з репяшком благотворно впливає на організм, у поєднанні із зеленим чаєм фільтр-пакети репяшок надають ще більш активну дію, очищаючи організм і виводячи токсини природним шляхом.
Репешок, крім усього іншого, вкрай рекомендується вживати для профілактики виникнення зростання онкологічних пухлин. У репешке містяться біологічно активні речовини, які блокують зростання хворих клітин, а також укрепялют здорові клітини.
Фіточай парило підтримує в нормі відтік жовчі, а також поліпшить стан печінки, позбавить від такого неприємного почуття, як нудота, допоможе при інших захворюваннях – холицистите, панкреатиті, цирозі, для яких теж характерний такий симптом, як нудота.

Відваром і настоєм парила лікують захворювання та запальні процеси в органах малого тазу. Використовувати репяшок рекомендується як жінкам, так і чоловікам. Відвар репяшка активно використовують в якості легкого проносного для поліпшення перистальтика кишечника.

Характеристики

Показання до застосування
  • 1 пакетик чаю залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятись 5 хвилин, випити. Вживати 1 раз на день увечері, через 1 годину після їди.

Склад
  • Ріп'яшок; Зелений чай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Надежда Краснова
    Відгук від покупця. Продавець: Експерт Фіто

    Хорошая упаковка фиточая.

    Переваги:
    Хороший и насыщенный вкус.
    Недоліки:
    Не заметила.