Шабельник 50 г (ФБТ)

Код:  108329382

Шабельник 50 г (ФБТ)

Код:  108329382

Є в наявності

71

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дивовижна рослина, наділена природою надзвичайною цілющою силою!
Російським женьшенем, шаблею здоров'я, що відсікає біль, травою-вогнецвітом, так називають шабельник болотний. Природний рятівник за різних суглобових хвороб очищає організм, виводить солі, токсичні речовини, сприяє оновленню ослаблених клітин організму. Його застосовують при остеохондрозі, артриті, артрозі; з його допомогою виводили відкладення солей у суглобах рук та ніг, знімали набряклість, запалення. Ходять легенди про його здатність відсунути настання старості та повернути відчуття молодості.

Шабельник – рослина, яку також називають «відсікаючим біль, як шаблею». Використовують шабельник для лікування різних суглобових захворювань, ревматизмів, артритів, артрозів. Шабельник полегшує нічний біль, спричинений травмами (такими, як надрив меніска, вивихи). Після травми хворому важко рухатися, виникає велике навантаження на суглоб, турбують нічний біль, покращить відтік рідини в місці вивиху.

Характеристики

Лікарська форма
Фасування, г
Показання до застосування
  • 1 чайну ложку подрібненої сировини залити 1 склянкою води, дати настоятися 30 хвилин. Вживати 1 раз на день уранці, через годину після їди. Курс лікування щонайменше 1 місяці.

Склад
  • Шабельник коріння та кореневище
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами