Золотий вус з Мурашиних спиртом 75 мл

Золотий вус з Мурашиних спиртом 75 мл

Продавець:Експерт Фіто

4.9/5  ( 327 оцінок )

42

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем Золотий вус з Мурашиних спиртом використовується як допоміжний засіб при ураженнях м'язів запального, травматичного характеру (міозитах), гострому м'язовому спазмі, запаленнях периферичних нервів (невралгія, ішіас).

Цілющі властивості основних компонентів крему-бальзаму:
Калізія пахуча (Callisia fragrans) – батьківщина цієї рослини-Південна Америка. Цілющі властивості Золотого Вуса (неофіційна назва цієї рослини) пов'язані з великою кількістю біологічно активних речовин, які містяться в його складі в першу чергу з групи флавоноїдів і стероїдів. З групи флавоноїдів особливо слід виділити кверцетин який володіє протипухлинною і Р - вітамінною активністю, антиоксидантну, спазмолітичну дію і кемпферол, якою володіє тонізуючею, протизапальною дією. Стероїди (фітостероли) також широко присутні в організмі людини, вони виконують функції біологічних регуляторів. Крім того сік Золотого Вуса містить такі важливі для організму людини елементи, як хром, нікель, залізо, мідь. У Мексиці В народній медицині Золотий Вус використовують з давніх часів як засіб для зняття запалень і відчуттів у суглобах.
Спирт мурашиний (суміш етилового спирту і мурашиної кислоти) – має відволікаючу і місцеву подразнюючу дії, широко застосовується для натирань при невралгіях, міозитах, артралгіях та ін. для зняття запальних процесів.
Шабельник (Comarum palustre) – містить кверцетин, кумариновую кислоту, сапоніни, ефірну олію. У народній медицині здавна використовується в якості міцного протизапальний, ранозагоювальний, антисептичного засобу.
Лавр (Laurus nobilis) – одне з найбільш цінних рослин, що використовуються у фітотерапії. Листя лавру містять складну ефірну олію, флавоноїди, антоціани, сексвітерпенові лактони. У народній медицині масляний настій листя лавра вважається одним з найбільш ефективних засобів для натирання місць при артритах, міозитах, невралгіях, ревматизмі.
Ялівець (Juniperus communis) – шишкоягоди ялівцю містять ефірну олію, до складу якої входять a -пінен, камфен, терпінелен, юніперкамфора a-терпінеол, кадинен та ін. Також шишкоягоди містять флавоноїди, пектини, органічні кислоти, дубильні речовини. При місцевому зовнішньому застосуванні настойки (екстракту) ялівцю отримують хороший терапевтичний ефект при невралгії, ревматизму, подагри, артритів.
Евкаліпт (Eucalyptus globules Labill) – "жива фабрика фітонцидів", у сучасній медицині широко використовується як антисептичний засіб, дія якого в багатьох випадках більш ефективно ніж дія антибіотиків.
Жир страуса ему – натуральний і ефективний зволожувач, який сприяє регенерації шкіри, завдяки чому його використання гарантує оздоровчий і омолоджуючий ефект, сприяє швидкому загоєнню опіків різного ступеня, зменшує інтенсивність відчуттів при артритах, м'язової перевантаження, запаленнях суглобів.
Олеорезин червоного перцю (Capsicum oleoresin) – витяжка з червоного перцю з максимальним вмістом діючої речовини алкалоїду капсаїцину, який обумовлює відволікаючу дію при ревматичної мускульної, радикуліті, невралгії, міозитах тощо.

Показання:
завдяки властивостям активних компонентів крем-бальзам може бути корисним при запаленнях суглобів, зв'язок і м'язів, прострілах в спині та попереку, спортивних та інших ушкодженнях опорно-рухового апарату, а так само як засіб для масажу.

Властивості:
• поліпшує мікро-циркуляцію крові в області суглобів;
• має протизапальну дію;
• сприяє швидкому усуненню відчуттів;
• усуває м'язову втому, скутість суглобів.

Характеристики

Склад
  • Золотой ус (экстракт); Можжевельника экстракт; Окопник (корни); Эвкалипта экстракт; Лавра экстракт; Жир страуса Эму; Олеорезин красного перца; Можжевеловое эфирное масло; Сосны эфирное масло; Муравьиная кислота
Вид
Застосування
  • Лечебно-профилактические средства
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами