Прелаксан сироп 900 г

1 відгук

Код:  118910803

Прелаксан сироп 900 г

1 відгук

Код:  118910803

Продавець:Multihealth

4.9/5  ( 72 оцінок )

411

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безпечне проносне. Не викликає звикання. Без побічних ефектів. Кардинально відрізняється від традиційних проносних. Основою лікування запору є усунення причини. Дітям, людям похилого віку, вагітним

ЗАПОР і залежність від ліків

Розвитку запору сприяє низка причин. З віком збільшується загальна довжина кишечника, менш пружною стає його м'яз, знижується тонус м'язів і сила їх скорочень. Все це призводить до того, що кишечник спорожняється не повністю та нерегулярно. Стійкі запори викликають хронічну інтоксикацію організму. У кишечнику інтенсивно розмножуються гнильні бактерії, що викликає сильне газоутворення. Постійне здуття живота веде до більш високого стояння діафрагми, а це ускладнює дихання, зміщує серце, і нерідко спричиняє біль у ділянці серця. Посилене натужування при дефекації, що неминуче при запорі, може призвести до утворення гриж, порушення кровообігу в головному мозку, серці і навіть розвитку інсульту або інфаркту міокарда.

Чи приймати проносне?    В аптеках сьогодні можна знайти безліч проносних препаратів, але майже для кожного з них знайдеться своє але. Головний недолік багатьох традиційних проносних – ефект звикання до них. Коли після тривалого прийому препарату, людина вже не може обійтися без нього і з часом збільшує дозу прийому, щоб отримати бажаний результат.

Будьте обережні з травами . Існує безліч трав для боротьби із запорами. Особливо добре продаються алое, сіна, кора жостеру, корінь кульбаби, насіння подорожника, проте вони небезпечні, тому що формують синдром лінивого кишечника і, надалі, тільки посилюють ситуацію.

Найбезпечніше осмотичні проносні. Вони допомагають проникненню в кишечник води та пом'якшують калові маси. До таких препаратів належить Прелаксан. Активна речовина Прелаксана відома лікарям у Європі вже понад 40 років. Інститут ПАГ АМН України підтвердив ефективність та безпеку Прелаксану при тривалих запорах. По дії на організм Прелаксан подібний до харчової клітковини і є м'яким, фізіологічним регулятором функції кишечника.

Більше того, на відміну від багатьох традиційних проносних засобів, Прелаксан не викликає звикання. Тривале застосування препарату абсолютно нешкідливе: Прелаксан не має подразнювальної дії на слизову оболонку кишки і не потребує збільшення дози. Навпаки, у міру нормалізації функції кишківника дозу препарату знижують. Крім того, на відміну від об'ємних проносних, Прелаксан не набухає і не викликає розтягування стінок кишечнику.

Як правило, запори нерідко супроводжуються захворюваннями печінки, жовчовивідних шляхів. І тут Прелаксан буде дуже корисним, оскільки тривалий прийом його не тільки нешкідливий, а й знижує навантаження на печінку та нирки, покращує обмін речовин і, звичайно, загальне самопочуття.

 

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Марія Чупрун
    Відгук від покупця. Продавець: Multihealth

    Мені допомагає