Натуральний швейцарський крем для вен VIVASAN Original 100мл GMP Sertified При куперозі та варикозі Not tested on animals

Натуральний швейцарський крем для вен VIVASAN Original 100мл GMP Sertified При куперозі та варикозі Not tested on animals

Продавець:RedCatik

4.9/5  ( 111 оцінок )

987

842

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем для вен з виноградним листям має одночасно венотонізуючі та венопротективні властивості, тобто. відновлює еластичність вен, знижує проникність судинної стінки, зменшує ламкість капілярів, перешкоджаючи утворенню тромбів, виникненню набряків та венозного малюнка на шкірі. Він знімає біль, роздратування, запалення, набряки та втому ніг, посилює кровообіг, допомагає боротися з капілярними сіточками та варикозом.

Згодом багато людей (частіше жінки) помічають у себе ногах поява розширених вен, судинних зірочок, які спочатку сприймаються як косметичний дефект. Але якщо не звертати на це уваги, то через деякий час цей косметичний дефект може розвинутися в серйозну хворобу, що викликає біль і набряки в ногах, запалення вен і утворення грубих венозних вузлів, а в особливо важких випадках - хворобливих трофічних виразок, які досить важко піддаються лікуванню. І це вже не косметична проблема, а серйозне захворювання – варикозна хвороба нижніх кінцівок, найпоширеніша судинна патологія.

Варикозна хвороба – це слабкість венозної стінки та/або венозного клапана. Внаслідок того, що венозна стінка втрачає пружність, кров застоюється в нижніх кінцівках і вени розширюються. Варикозна хвороба може призвести до тромбофлебіту (флебос – вена, флебіт – запалення вен). Тромбофлебіт виникає внаслідок того, що кров застоюється, і в ній утворюються тромби, які закупорюють дрібні вени.

Чи є вихід? Так! Варикоз тим легше зупинити, чим раніше Ви його помітите та почнете боротьбу з ним.Уберегти себе від хвороби та зберегти красу та стрункість Ваших ніг Вам допоможе унікальна розробка Вівасан Крем для ніг з екстрактом листя червоного винограду та кінського каштану.

Дія активних компонентів Крему для вен:

Екстракт листя червоного винограду. Довгий час не могли зрозуміти, чому французькі селяни - винороби практично ніколи не страждають на варикоз. Виявляється, у них був звичай збирати листя, що залишається при зборі червоного винограду, і готувати з нього настої і компреси. Настої регулярно пили, а компреси накладали на ноги для зняття втоми, болю та набряків. А справа все в тому, що в листі червоного винограду у великих кількостях містяться флавоноїди, які швидко знімають втому та біль у ногах, зміцнюють стінки судин, підвищують їх тонус, знижують проникність сполучної тканини, і тим самим запобігають розвитку варикозної хвороби вен.

Екстракт кінського каштана (Aesculus Hippocastanum) підвищує тонус венозних судин, прискорює кровотік у венах, що перешкоджає утворенню та наростанню явищ тромбозу, нормалізує обмін речовин у тканинах та покращує відтік лімфи, в результаті цього відбувається поступове розсмоктування місцевої отечки.

Олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalis Dulcis) багата жирними маслами, що не висихають, а також ферментом емульсином, вітаміном В2, білковими і дубильними, речовинами, цукром і камеддю, ефективно живить, пом'якшує і зволожує шкіру, прискорюючи процес загоєння і приготування від несприятливого впливу довкілля.Алантоїн із зародків пшениці має пом'якшувальну та зволожуючу дію на шкіру, а також стимулює процес загоєння ран та оновлення клітин епідермісу. Він сприятливо впливає на шкіру в умовах підвищеної агресії навколишнього середовища (вітер, сонце, мороз, значні перепади температур і вологості тощо).

Гліцерин має пом'якшувальні та зволожуючі властивості, підвищує пружність та еластичність шкіри. Усуває неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри та захищає її від шкідливих впливів зовнішнього середовища та засобів побутової хімії. Разом із цетиловим спиртом зв'язує воду, сприяючи збереженню у шкірі вологи.



Способи застосування Крему для вен:

Крем застосовується як самостійно, так і в поєднанні з традиційними методами лікування як допоміжний засіб.

1. Варикозне розширення вен, флебіти, тромбофлебіти – крем рівномірно розподіляється по ходу вени знизу вгору 3 рази на день. Курс 6-8 тижнів.

2. Болі в ногах, спричинені спазмом, хронічна венозна недостатність – крем втирається в ногу знизу вгору шляхом легкого масажу 3 хвилини 2 рази на день. Курс від кількох днів до місяця.

3. Капілярні "сіточки" - крем втирати у проблемні місця. Курс 6-8 тижнів.

4. Профілактика порушення периферичного кровообігу, венозний застій, набряки, відчуття втоми та тяжкості в ногах, викликані тривалою ходьбою або стоянням – 1-2 рази на день наносити крем тонким шаром, масажуючи ногу від стопи до стегна, доки крем повністю не вбереться шкірою. Для максимального ефекту крем необхідно наносити щодня, мінімальний курс – один місяць.

Склад: екстракт листя червоного винограду, екстракт кінського каштану, олія солодкого мигдалю, алантоїн, вода, бути льон гліколь, гліцерин, ізодецил неопентаноат, цетеариловий спирт, цетиловий спирт, ксантанова камедь, феніл триметикон, акрилати/С 10-30 карбомер, силіка, двоокис титану, феноксиетанол, гідроксид натрію, парфумерна віддушка.

Характеристики

Країна-виробник
  • Швейцарія
Вид
Країна реєстрації бренда
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами