Натуральний швейцарський крем для дітей Козяча олія/Goat's Butter VIVASAN Original 50мл GMP Sertified Not tested on animals

Натуральний швейцарський крем для дітей Козяча олія/Goat's Butter VIVASAN Original 50мл GMP Sertified Not tested on animals

Продавець:RedCatik

4.9/5  ( 111 оцінок )

1 442

1 209

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем Козяча олія - ​​це унікальний лікувально-косметичний засіб, виготовлений за давнім аппенцельським рецептом, на основі олії, отриманої з молока швейцарських гірських кіз, у поєднанні з цінними ефірними та рослинними оліями, вітаміном Е для ефективного та швидкого впливу при захворюваннях опорно-рухового апарату , периферичної нервової системи, органів дихання, дрібних травм та інших станах

Крем допомагає при ревматичному синдромі та підходить для супроводжуючого лікування артритів, артрозів, суглобових, м'язових та невралгічних болів. Його також рекомендується втирати при простудних захворюваннях, бронхіті, нежиті тощо.

Композиція з ефірних олій ялівцю, чебрецю і розмарину має стимулюючу дію, покращує кровопостачання і надає благотворну дію, що розігріває.

Сприяє швидкому розслабленню та звільненню від болю.

Олії арахісу, мигдалю, соняшнику сприятливо діють на шкіру, живлячи та забезпечуючи повноцінний догляд.

Вітамін E захищає шкіру від вільних радикалів, підвищуючи її антиоксидантні властивості.

Камфара має легку знеболювальну та протисвербіжну дію.

Показання для застосування Крему Козяча олія:

Захворювання опорно-рухової системи

- Суглобовий ревматизм;

- ревматоїдний артрит;

- артрити;

- артрози;

- Подагра;

- остеохондроз хребта;

- анкілозуючий спондилоартроз та ін.

Захворювання периферичної нервової системи

- неврити;

- радикуліти;

- невралгії - люмбалгія, ішалгія, тораколгія, артралгія та ін.Інші стани

- застуда;

- озноб;

- виснажливий кашель;

- нежить;

- Бронхіти;

- м'язовий та інший біль;

- травми - забиття, садна, дрібні рани, синці, розтягування зв'язок суглобів та ін.

Властивості активних компонентів Крему Козяча олія:

Козячий жир (масло) - містить гіпоалергенний білок казеїн, 67% ненасичених жирних кислот, багато кальцію (143,0 мг), магнію (14,0 мг), фосфору (89,0 мг), марганцю (17,0 мкг), міді (20,0 мкг), вітамінів А (0,1 мг), В (0,04 мг), С (2,0 мг) та D (0,06 мкг), аскорбінової кислоти. Має сильні протизапальні, знеболювальні, бактерицидні, ранозагоювальні та пом'якшувальні дії і застосовується при хворобах шкіри та опорно-рухового апарату, ранах, опіках, шпорах, відкладення солей і т.д.

Ефірні олії розмарину, ялівцю і чебрецю містять терпени (А-пінен, камфен, кадинен, борнеол, ізоборнеол, цедрол та ін.) Надають болезаспокійливу, протизапальну, протинабрякову, зігріваючу і загоювальну дію, що забезпечує швидке поліпшення стану хворих з різними рухової системи.

Натуральні олії арахісу, солодкого мигдалю, соняшника не тільки служать якісною основою крему, але й забезпечують швидке проникнення активних речовин у шкіру, прискорюючи тим самим настання протизапальної та болезаспокійливої ​​дії.

Токоферил ацетат (вітамін Е) – потужний антиоксидант, який зміцнює мембрани клітин, уповільнює старіння шкіри, стимулює шкірне дихання та кровообіг, зволожує та живить шкіру, знімає запалення та подразнення, сприяючи швидкому загоєнню.Камфара має периферичну судинозвужувальну дію, покращує мікроциркуляцію та сприяє розрідженню крові. Особливо важлива її протисвербіжна дія, пов'язана з вибірковою активацією холодових рецепторів шкіри. Камфара також сприяє відокремленню мокротиння.

Бджолиний віск - найякісніша, при цьому активна формотворча основа для кремів, мазей і т.д. Підвищує їх щільність, в'язкість, покращує здатність, що проникає. Має бактерицидний ефект. Містить мінеральні речовини, смоли, прополіс, домішка квіткового пилку, каротиноїди, ретинол (вітамін А), ароматичні та барвники. Ретинол забезпечує цілісність та нормальне функціонування епітеліальних тканин та всіх слизових оболонок. Прополіс має протизапальний, протисвербіжний, протиалергічний, розсмоктуючий та противірусний ефекти. Бета-каротин та інші каротиноїди воску необхідні для формування кісткової та епітеліальної тканини.

Лімонен, ліналоол, гераніол, евгенол – компоненти ефірних олій, запашні речовини, натуральні ароматизатори.

Бензил циннамат - речовина, отримана шляхом з'єднання бензилового спирту та коричної кислоти, має бактерицидну та протигрибкову дію, є ефективним та безпечним консервантом косметичних засобів.

Спосіб застосування Крему Козяча олія:

При необхідності обережно втирати кілька разів на день у відповідні ділянки тіла. Після втирання крем діє протягом 8-10 годин. Чи не наносити на відкриті рани!

Склад: жир (олія) з молока гірських кіз, гідрогенезована олія арахісу, олія солодкого мигдалю, олія насіння соняшника, олія земляного горіха, токоферил ацетат, ефірна олія листя розмарину, ефірна олія ягід ялівцю, ефірна олія чебрецю, бджолиний віск, лимонен, лина , цитрал, гераніол, евгенол, камфара, CI 75810, бензил циннамат.

Характеристики

Країна-виробник
  • Швейцарія
Вид
Країна реєстрації бренда
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами