Натуральний швейцарський Екстракт грейпфрутових кісточок/Grapefruit Seed Extract VIVASAN Original 30мл GMP Sertified Not tested on animals

Натуральний швейцарський Екстракт грейпфрутових кісточок/Grapefruit Seed Extract VIVASAN Original 30мл GMP Sertified Not tested on animals

Продавець:RedCatik

4.9/5  ( 111 оцінок )

1 739

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продукт Екстракт грейпфрутових кісточок (ЕКК, ЕКГ) – унікальний природний комплекс, в основі якого лежить натуральний стандартизований екстракт грейпфрутових кісточок (33/67) у рослинному гліцерині. Даний екстракт має сильну антибактеріальну та антивірусну дію.

Екстракт грейпфрутових кісточок – незамінний препарат у домашній аптечці для надання першої допомоги при багатьох нездужаннях. Виручає у подорожах. Наприклад, всього 10-15 крапель розведені в склянці води допомагають при розладі кишечника, або при застуді, і навіть при ангіні. Медики по праву називають олію грейпфрутових кісточок найсильнішим природним антибіотиком.

ЕКГ містить аскорбінову кислоту, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти, велика кількість поліфенольних сполук, основними з яких є глікозиди та біофлавоноїди (кверцетин, гесперидин, рутинозид, нарингеніт, нарингін та ін.). Ці речовини мають P-вітамінну активність, надають регулюючу дію на метаболізм ендо- та екзогенних ліпофільних сполук, виявляють протизапальну та протиалергічну дії, підтримують структуру, еластичність і проникність судин, мають антиоксидантні властивості.

Екстракт грейпфрутових кісточок одержують із висушених зерен та мембран м'якоті грейпфрута, які подрібнюються до стану порошку, потім проходять процес дистиляції. При низьких температурах з дистильованої маси одержують чистий концентрований порошок (т.зв. Citricidal), який потім розчиняється в рослинному гліцерині (на основі кокосу) у співвідношенні 33% екстракту до 67% гліцерину.ЕГК називають антибіотиком рослинного походження. Але на відміну від звичайних антибіотиків, які вибірково діють лише на бактерії, він надає згубний вплив і на хвороботворні бактерії, і на різні мікроби, віруси та мікроорганізми, у тому числі паразити та грибки. Біофлавоноїди і гліцезиди, що входять до складу ЕГК, впливають таким чином, що клітини вірусів, грибів і бактерій вже не можуть сприймати амінокислоти, які служать їм харчуванням, і гинуть.

Знову ж таки, на відміну від синтетичних антибіотиків, ЕГК не викликає звикання, не є токсичним, не дає побічних ефектів типу алергії та знищення корисної мікрофлори, що також дуже важливо для здоров'я людини. Крім того, ЕГК можна успішно застосовувати і для маленьких дітей, і для тварин.

ЕГК ефективний при всіх захворюваннях, викликаних шкідливими мікроорганізмами, такими як стафілокок, стрептокок, сальмонела, гемофільна паличка, ішерихія, гелікобактер, хламідії, Amoeba histolytica, гриби типу Candida albicans, герпес та інші.

Біофлавоноїди, що містяться в кісточках грейпфрута, перешкоджають відкладенню холестерину, утворенню тромбів, зміцнюють стінки капілярів, тому регулярний прийом екстракту затримує розвиток так званих хвороб ХХІ століття: гіпертонії, атеросклерозу, інфаркту міокард, інфаркту міокард. отже, нормалізує обмін речовин. Лимонен, що входить до складу ЕГК, сприяє виведенню токсинів з організму.Досить велика кількість екстракту з кісточок грейпфруту допоможе не лише запобігти підвищенню тиску, а й знизити його (як і рослинні естрогени) - повідомляється в результатах дослідження, проведеного в Університеті Алабами (США). Цей факт може виявитися дуже корисним для жінок середнього і старшого віку, оскільки саме ця група найчастіше страждає від підвищеного тиску у зв'язку з менопаузою, що настала.

Показання для застосування Екстракту грейпфрутових кісточок:



- профілактика та лікування бактеріальних, вірусних та грибкових інфекцій на ранній стадії;

- захворювання дихальних шляхів та органів ЛОР: гострий синусит, фарингіт, бронхіт, отит;

- герпес, що оперізує лишай;

- кандидоз шкіри та нігтів, інших локалізацій;

- захворювання порожнини рота: стоматит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та ін;

- вугри, абсцес шкіри, фурункул та карбункул;

- себорея голови, псоріаз;

- діарея, метеоризм, гельмінтози;

- висипання, кропив'янка, алергія, неспецифічні шкірні висипання;

- Підвищений рівень холестерину, гіпертонія, атеросклероз;

- для профілактики інфаркту міокарда

- для очищення організму, зокрема. під час курсів схуднення

- для побутового застосування - збереження харчових продуктів, дезінфекції тощо.

- Для косметичних цілей.

Переваги Екстракту грейпфрутових кісточок:

- Високоефективно проти широкого спектра патогенних паразитарних мікроорганізмів;

- не послаблює імунну систему;

- не чинить агресивного впливу на слизову оболонку шлунка;

- ефективно стримує патогенні процеси, що викликаються бактеріями, вірусами, грибами та іншими паразитами;

- не порушує природну мікрофлору кишківника;

- можна застосовувати у великих кількостях, навіть дітям та немовлятам;

- можна застосовувати і зовнішньо та внутрішньо;

- Розчинний у воді;

- Екологічно чистий, нетоксичний.

Критерії оцінки антимікробних засобів у застосуванні Екстракту грейпфрутових кісточок:



- Широкий спектр впливу;

- сила та ефективність;

- нетоксичність;

- Мінімальний негативний вплив на корисні бактерії;

- добре вивчений;

- Витягується з натуральних джерел;

- гіпоалергенність;

- піддається біорозкладу;

- Можливість поєднання з іншими натуральними ліками;

- Економічність.

Відмінності Екстракту грейпфрутових кісточок від синтетичних антибіотиків:



- не викликає звикання;

- не є токсичним;

- не дає побічних ефектів типу алергії;

- не порушує природну мікрофлору організму (не знищує лакто- та біфідобактерії кишечника тощо);

- не сприяє мутації бактерій;

- Сприяє стимуляції імунної системи.

Запобіжні заходи:

Екстракт грейпфрутових кісточок не токсичний і не викликає побічних ефектів у порівнянні, наприклад, з олією чайного дерева під час прийому всередину. Проте Екстракт грейпфрутових кісточок – дуже концентрований засіб, тому його потрібно використовувати дуже обережно.Увага! Щоб уникнути пошкодження слизової оболонки в жодному разі не можна приймати Екстракт грейпфрутових кісточок внутрішньо в нерозбавленому вигляді! При алергії на цитрус екстракт використовувати тільки після консультації з лікарем. При зовнішньому застосуванні не наносити Екстракт грейпфрутових кісточок на слизову оболонку в нерозбавленому вигляді!

Понад 6 тижнів Екстракт грейпфрутових кісточок можна приймати лише при дозволі лікаря.

Способи застосування та дозування Екстракту грейпфрутових кісточок


При захворюваннях дихальних шляхів та ЛОР:

1. Запалення носа та придаткових пазух (синусит), застуда, грип, нежить. Розвести 3 краплі на 100 мл кип'яченої води. Закопувати в ніс отриманий розчин 2-3 десь у день. УВАГА! У жодному разі не закопуйте в ніс нерозведений екстракт!

2. Запалення легень, бронхіт, кашель, астма. Розвести по 20 крапель на 100-200 мл води або соку, приймати 2 рази на день. При астмі регулярний прийом має тривати не менше 3 місяців.

3. Першіння в горлі, запалення горла, мигдалин (ангіна, тонзиліт, ларингіт, фарингіт). Розвести 10 крапель у склянці теплої кип'яченої води та отриманим розчином полоскати горло 5-7 разів на день.

4. Отіт. Змішати 3-6 крапель Екстракту грейпфрутових кісточок з 30 мл гліцерину, капати у вухо по 1-2 краплі 2 рази на день або за потребою.

При захворюванні органів травлення

1. Інфекції стравоходів, паразити, грибки. Розвести від 3 до 15 крапель на склянку води чи соку, приймати щодня протягом місяця

2. Виразка шлунка (дванадцятипалої кишки), печія, гастрит.Оскільки уражені виразкою ділянки дуже чутливі, починати краще з невеликих доз, поступово підвищуючи їх: розвести від 3 до 15 крапель на склянку води, приймати 2-3 рази на день перед їжею. При виявленні в організмі хелікобактеру лікування повинно тривати не менше 2-х місяців і проходити під наглядом лікаря.

3. Кишкові інфекції, запор, метеоризм, діарея. 3-5 крапель на склянку води приймати 2-3 десь у день. Як профілактика діареї під час подорожей можна додавати 3-4 краплі Екстракту грейпфрутових кісточок у напій під час кожного прийому їжі.

4. Дизентерія. У разі дизентерії рекомендується 30-денний курс лікування. Перші 2 тижні: розвести 10-15 крапель на склянку води чи соку, приймати 1 разів у день. На третій тиждень розвести 15-20 крапель на склянку води або соку, приймати 1 раз на день. На четвертий тиждень розвести 20-30 крапель на склянку води або соку, приймати 1 раз на день.

5. Харчові отруєння. Розвести 10-30 крапель на склянку води, приймати 2-3 десь у день.

6. Алергія на продукти харчування. 3-10 крапель на склянку води, 2-3 десь у день.

При шкірних захворюваннях, проблемній шкірі та слизовій оболонці:

1. Висип, кропив'янка, що оперізує лишай. Розвести 10 крапель екстракту в 2-х столових ложках олії. Отриманий розчин наносити ватним тампоном на уражені ділянки двічі на день. При гнійних запаленнях шкіри до нанесення розчину слід висушити уражену ділянку шкіри.

2. Короста. 20 крапель на столову ложку олії-носія, втирати у шкіру всього тіла.

3. Дерматити. 3-5 крапель на столову ложку масла-носія, втирати 2-3 десь у день уражене місце.

4. Псоріаз, нейродерміт, кропив'янка. 5 крапель екстракту на столову ложку олії жожоба, нанести на подразнену шкіру.

5. Екзема. 8-10 крапель екстракту додайте до 100 мл кип'яченої охолодженої води, збовтайте. Уражені ділянки шкіри висушіть та змочіть отриманим засобом. Залишіть на 3-5 хвилин і змийте температурою тіла. Потім сильно розведеним водним розчином екстракту ще раз ґрунтовно промийте хворі місця.

6. Проблемна шкіра (прищі, акне, вугри). Зволожіть шкіру, кінчиками пальців нанесіть 1-4 краплі на проблемні місця, помасажуйте, змийте. Не рекомендується наносити екстракт грейпфрутових кісточок більш ніж на 2 хвилини або на суху шкіру. При підвищеній чутливості шкіри до втирання екстракт слід розвести водою. Якщо ви видавили прищ - продезінфікуйте ранку 1 краплею екстракту на вологому пальці.

7. Лупа, захворювання шкіри голови, воші. Додати 5-10 крапель у невелику кількість шампуню і помити цим розчином голову. За наявності вошей залишити шампунь на голові на 30 хвилин для дії, потім змити. Повторити за 3 дні.

8. Порізи, подряпини, садна. 1 краплю капнути на вологий палець – обробити рану.

9. Ранки на шкірі. 3 краплі на столову ложку води – змочити розчином пов'язку.

10. Герпес на губах, тріщини на губах. 4-5 крапель на 1 столову ложку олії жожоба. Змащувати губи кілька разів на день.

11. Бородавки.Нерозведений екстракт грейпфрутових кісточок наносити безпосередньо на бородавку двічі на день.

12. Варикозне розширення вен та трофічні виразки. Розвести 30 крапель на 100 мл води. Марлю просочити отриманим розчином і прикласти до хворого місця (за відсутності відкритих ран).

13. Грибкові захворювання шкіри та нігтів. Уражене місце змащувати кілька разів на день 10% розчином екстракту грейпфрутових кісточок (у воді, олії або гліцерині) або чистим екстрактом (капнути 5 крапель на вологу долоню).

14. Запалення нігтьового ложа. 3-4 краплі нерозведеного екстракту тричі на день обережними масажними рухами наносити на хворе місце. Чи не змивайте. Або 5 крапель на столову ложку олії. Наносити кілька разів на день.

15. Мастит. 8 крапель на столову ложку масажної олії – змастити груди.

16. Вагініт, молочниця. 1-3 краплі Екстракту грейпфрутових кісточок + 2-3 краплі олії чайного дерева на 1/4 л води, обробляти змоченим у розчині тампоном. Або спринцювати розчином: 2 краплі екстракту на склянку теплої води.

17. Для інтимного догляду. 1-2 краплі на вологу серветку.

18. Сильне потовиділення. 20-25 крапель екстракту + 100 мл води налити у флакон із пульверизатором. Можна використовувати як дезодорант. Або капнути 2 краплі на вологу долоню і втерти в області потовиділення (пахви, ноги).

19. Пелюшковий дерматит (у немовлят). 5 крапель екстракту на столову ложку олії жожоба, змастити природні складки шкіри.

20. Геморой. 30-50 крапель у сидячу ванну з ледь гарячою водою - приймати півхвилини.

21. Укуси комах.1 краплю чистого екстракту капнути на вологий палець, змастити місце укусу. При укусі кліща потрібно спочатку видалити його.

22. Мозолі. 30 крапель на ванну для ніг. Після такої ванни мозолі легко видаляються.

Догляд за ротовою порожниною:

1. Запалення ясен, неприємний запах із рота. 5 крапель на склянку води. Полоскати протягом 10 секунд 1-2 десь у день.

2. Карієс, пародонтоз, пародонтит. 1-2 краплі на вологу зубну щітку, почистити зуби, потім прополоскати рот розчином із 10 краплями екстракту.

3. Дріжджова інфекція (молочниця) у роті у дітей, немовлят. 1-10 крапель (залежно від віку) на склянку води - обробляти змоченим у розчині тампоном 2-3 рази на день.

4. Афтозні виразки. 1-10 крапель на склянку води (залежно від тяжкості захворювання) - полоскати рот або 2-3 рази на день обробляти змоченим у розчині тампоном.

5. Дезінфекція зубних щіток. Розчиніть 5-10 крапель екстракту у воді, опустіть у розчин зубні щітки на 15 хвилин, сполосніть.

Застосування у побуті:

1. Миття підлог. Розвести 50 крапель на 10 л води.

2. Знищення плісняви ​​на стінах та стелі. 15 крапель на склянку води - розбризкати пульверизатором.

3. Дезінфекція приміщень. Додати 20 крапель на 1 л миючого засобу.

4. Чищення килимів. 20 капелів на 1 л води. Цим розчином почистити килим.

5. Знищення неприємного запаху у приміщенні. Крапнути кілька крапель на кахель.

6. Дезінфекція (миття) продуктів харчування (фруктів, овочів, м'яса, риби, яєць, курки тощо). Розвести 20 крапель на 1 л води.

7. Дезінфекція посуду (в т.ч. дитячого) та кухонних поверхонь. Розвести 20 крапель на 1 л води.

8. Збільшення терміну зберігання товаров. Розвести 20 крапель на 1 л води – помістити продукт на кілька хвилин у розчин. Термін зберігання збільшується у 4-5 разів.

9. Ополіскування білизни. 20 крапель у воду для полоскання.

10. Обробка рослин (боротьба з комахами-шкідниками, пліснявою та ін.) Розвести 30 крапель на 1/2 - 1 л води, розбризкати на потрібній ділянці.

11. Знезараження води. 10 крапель на 1 літр води.

12. Дезінфекція басейнів. 20 мл на 100 л води.

13. Збільшення термінів зберігання косметичних засобів. Крапнути 1 краплю в крем, гель, шампунь і т.п.

Засіб досить економічний: 30 мл екстракту грейпфрутових кісточок міститься близько 900 крапель!


Склад: екстракт кісточок грейпфрута в рослинному гліцерині (33:67).

Характеристики

Склад
  • Екстракт кісточок грейпфрута у рослинному гліцерині (33:67)
Застосування
  • При захворюваннях дихальних шляхів та ЛОР. При захворюванні органів травлення. При шкірних захворюваннях, проблемній шкірі та слизовій оболонці. Догляд за ротовою порожниною. Застосування у побуті
Країна-виробник
  • Швейцарія
Країна реєстрації бренда
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами