Мазь для суглобів, Нове Життя, 80 мл

Мазь для суглобів, Нове Життя, 80 мл

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

154

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

дія крему спрямована на профілактику суглобових і м'язових болів. Фітокомплекс екстрактів стимулює мікроциркуляцію і обмінні процеси на клітинному рівні, володіє регенеруючою і антиоксидантну дію. Рослинні масла глибоко живлять шкіру, активізують її захисні функції, усувають відчуття дискомфорту, забезпечуючи якісну масажну основу. Вміст ментолу і камфори дозволяють забезпечити потужне охолоджуючу дію. Знімають втому і м'язову напругу, знижують інтенсивність протікання запальних процесів. У результаті відбувається зменшення больових відчуттів у суглобах, значне скорочення термінів лікування і відновлення після травм і захворювань опорно-рухового апарату.

Дії:

- попереджає біль в м'язах тіла після фізичної роботи, спортивних занять;
- допомагає при стомленні, судомах, контрактурі окремих м'язів, розтягненнях зв'язок, міозитах;
- полегшує суглобові болі, наслідки переломів;
- застосовується при артритах, артрозах, остеохондрозах, ревматизмі, радикуліті, подагрі.

ОБСЯГ

80 мл

 

СКЛАД

вода демінералізована, червоного перцю масло, олію льону, стабілізатор, гліцерин, екстракт каштана, ментол, живокосту екстракт, верби екстракт, екстракт берези, звіробою екстракт, екстракт ламінарії, екстракт календули, екстракт хвоща, деревію екстракт, екстракт дуба, екстракт родіоли рожевої, кропиви екстракт, екстракт волоського горіха, екстракт ехінацеї, споришу екстракт, екстракт лопуха, бузку екстракт, екстракт ромашки, екстракт подорожника, екстракт амаранту, герані екстракт, екстракт прополісу, чорної смородини масло, олія амаранту, берези масло, ефірна олія лаванди, ефірне масло гвоздики, шавлії ефірне масло, ефірне масло лимона, ПЕГ-40 (касторова олія), вітамінний комплекс (Е, F), камфора, циклометикон, диметикон, алантоїн, пелобишофит, антисептик.

СВІДЧЕННЯ

дія крему спрямована на профілактику суглобових і м'язових болів. Стимулює мікроциркуляцію і обмінні процеси на клітинному рівні, володіє регенеруючою і антиоксидантну дію.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

Перцю червоного масло — стимулює і відновлює обмінний процес в клітинах. Надає судинорозширювальну дію, в результаті чого поліпшується кровообіг.

Олія льону — пом'якшує, зволожує і омолоджує шкіру. Чудово допомагає усунути сухість і лущення шкіри, а також завдяки його зміцнює властивостями, значно підвищує еластичність і пружність шкірних покривів.

          Екстракт Каштана – чинить протизапальну, тонізуючу дії. Покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри і зміцнює стінки капілярів і вен. Екстракт каштану попереджає утворення тромбів у кровоносних судинах ніг, зменшує целюліт і захищає від негативного впливу Уф-випромінювання.

          Живокосту екстракт — виявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії. Обволікає і пом'якшує шкіру, надаючи їй здоровий зовнішній вигляд, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину. У живокіст містить алантоїн, який стимулює оновлення клітин і знімає запалення.

          Верби екстракт — покращує стан шкіри, усуваючи запалення, нариви, вугровий висип і бородавки. Чинить антиоксидантну, регенеруючу, протизапальну і тонізуючу дії. Звужує пори, нормалізує дію сальних залоз.

          Екстракт берези — володіє потужним антисептичною властивістю. Тонізує і пом'якшує шкіру. Проявляє протизапальну та протигрибкову дії. Заспокоює шкіру, зменшуючи подразнення і почервоніння шкіри.

Звіробою екстракт чинить протизапальну дію і має антимікробну властивість. Звіробій знімає спазми судин, володіє місцевим знеболюючим дією, зміцнює стінки капілярів і венозний кровообіг. Допомагає заспокоїти і усунути вид червоної подразненої шкіри.

Екстракт ламінарії — забезпечує імуностимулюючий і протизапальний ефект, сприяє процесам відновлення тканин. Має зволожуючу, протизапальну, регенеруючу, антиоксидантною та ранозагоювальну властивості. Бореться з відкладенням жирів і целюлітом. Омолоджує і підвищує пружність шкіри. Допомагає відновити м'язові волокна. Минерализует шкіру і має дренажним ефектом.

Екстракт календули — завдяки чудовим поживним і вітамінізуючу властивостями, календула покращує стан і колір шкіри, робить її здоровою. Екстракт прискорює регенерацію тканин, загоює тріщини та рани, захищає клітини шкіри від пошкодження та передчасного руйнування, оздоровлює шкірний покрив.

Екстракт Хвоща — володіє захисним, протизапальну та бактерицидну властивості. Забезпечує ніжний догляд і еластичність шкірі.

Екстракт деревію — чинить протизапальну, ранозагоювальну, протиалергічну дії. Відновлює і оздоровлює клітини шкіри.

Екстракт Дуба — володіє м'яким в'яжучу, протизапальну, протиалергічну, протигрибкові властивості. Здатна загоювати тріщини і ранки на шкірі, зміцнювати судини, усувати зморшки і робить шкіру пружною і еластичною.

Екстракт родіоли рожевої — стимулює оновлення клітин і обмін речовин, володіє загоюючою і протизапальною властивостями, має яскраво виражену тонізуючу дію, покращує дихання клітин шкіри, захищає її від морозу і холоду, підвищує пружність.

Кропиви екстракт — володіє багатьма корисними впливами на шкіру, так як дозволяє поліпшити регенерацію, тонізує шкіру і є природним антиоксидантом. Кропива має на шкіру вітамінізують, регенеруючу і загоює дії, покращує обмін речовин і дихання шкіри.

Волоського горіха екстракт — має антиоксидантну властивість. Оберігає шкіру від ультрафіолетового випромінювання і радіації, допомагає боротися з вугровим висипом. Відновлює і запобігає старінню шкіри.

Екстракт ехінацеї — підтримує нормальний водний баланс шкіри і захищає її від проникнення хвороботворних мікробів. Не викликає роздратування і почервоніння шкіри. Зволожує і регенерує шкіру. Ехінацея зміцнює стінки кровоносних судин, знижує проникність і ламкість капілярів, активізує кровообіг.

Споришу екстракт — сприяє біосинтезу колагену, що забезпечує міцність і еластичність сполучної та епітеліальної тканини. Має антимікробну і тонізуючою властивостями.

Екстракт Лопуха — нормалізує секрецію сальних залоз, усуває лущення, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Надає очищаючу дію на шкірні покриви, завдяки чому ефективно застосовується при різних шкірних захворюваннях, гнойничках, фурункульозі, вугрової висипки, алергічних реакціях. Володіє протизапальною та антимікробною діями.

Бузку екстракт — надає очищаючу, тонізуючу, протизапальну дію на шкіру. Підтягує, живить шкіру і насичує всіма необхідними вітамінами.

Ромашки екстракт — має протизапальну властивість. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дію, стимулює регенерацію клітин. Покращує капілярний кровообіг.

Екстракт Подорожника — застосовується для загоєння дрібних пошкоджень. Він покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, розгладженню шрамів. Надає заспокійливу дію, регулює роботу сальних залоз.

Екстракт амаранту — перешкоджає розвитку ракових клітин, забезпечує достатню зволоженість і захист шкіри. Активні компоненти амаранту збагачують шкірні клітини киснем і запобігають згубний вплив на них вільних радикалів, тим самим допомагають сповільнити процес старіння шкіри. Амарант сприяє регенерації (відновленню) і омолодженню шкірних покривів.

Герані екстракт — нормалізує роботу сальних залоз у жирної шкіри, усуває запалення і лущення у чутливої і пошкодженої шкіри, відмінно зволожує суху шкіру. Стимулює регенерацію клітин, що особливо корисно після опіків, обморожень і при вірусних ураженнях шкіри. Надає антисептичну, протизапальну дії.

Екстракт прополісу — забезпечує шкірі очищення, зволоження та живлення. Знімається напруга, покращує мікроциркуляцію і обмінні процеси в тканинах. Екстракт прополісу протидіє окисленню внутрішніх жирів, що важливо в профілактиці процесів старіння, онкологічних та інших захворювань, знижує згортання крові, знімає судинний спазм, стимулює обмінні процеси, регенерацію (відновлення тканин) і захисні реакції організму.

Чорної смородини масло — інтенсивно доглядає за шкірою. Підтримує еластичність шкіри, стимулює синтез колагену. Сприяє відновлення бар'єрної функції шкіри. Володіє прекрасним відновлює, зволожує і розгладжує властивостями.

Олія амаранту — має живильним, зволожуючим і пом'якшувальною властивостями. Забезпечує додаткову антибактеріальний захист. Покращує кровообіг, активізує обмінні процеси і клітинний метаболізм.

Берези масло — освіжає, очищає і омолоджує шкіру. Прибирає капілярний малюнок. Відновлює еластичність шкіри. Володіє лікувальними властивостями при хронічних шкірних захворюваннях.

Ефірне масло лаванди — володіє широким спектром корисних властивостей і може застосовуватися для догляду за будь-яким типом шкіри. Ефірне масло лаванди надає ранозагоювальну і регенеруючу дії. Сприяє виведенню зі шкіри шкідливих токсинів. Рекомендується як освіжаючий і тонізуючий засіб.

Нирок гвоздики ефірна олія — має сильну антисептичну, спазмолітичну, бактерицидну та знеболювальні властивості. Допомагає розслабитися після фізичної перевтоми, знімає м'язові судоми.

Ефірне масло шавлії — має протизапальну, спазмолітичну властивостями. Сприяє загоєнню ран. Відновлює шкіру і підвищує її тонус.

Ефірне масло Лимона — здатне стимулювати вироблення колагену, який бере участь в регенерації шкірних тканин. Олія лимона допомагає зробити менш помітною судинну сіточку, підвищує тонус шкіри і робить її більш пружною і еластичною. Надає протизапальну і бактерицидну дії.

PEG 40 (касторова олія) — володіє хорошим пом'якшувальною властивістю. Утворює захисну плівку на шкірі, перешкоджаючи зайвому випаровуванню вологи.

Вітамінний комплекс (Е, F) — сприяє відновленню ліпідного шару шкіри, формування її захисного бар'єра й зволоженню шкіри, захищаючи клітини від передчасного старіння.

Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженим омолоджуючі властивості. Він прискорює клітинне оновлення допомагає захистити епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок і шрамів від вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, подразнення і лущення шкіри.

Вітамін F — сприяє відновленню ліпідного балансу шкіри і формування її захисного бар'єра. Пом'якшує грубу, суху і потріскану шкіру.

          Камфора — виявляє протизапальну, антисептичну, протисвербіжну дії і покращує мікроциркуляцію крові.

          Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

          Диметикон — пом'якшує шкіру, має зволожуючу дію. Забезпечує прекрасні тактильні відчуття.

          Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дію на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

          Пелобишофит — містить велику кількість мінералів, регулює водно-сольовий баланс і покращує обмін речовин в шкірі. Надає протизапальну, протиалергічну та знеболювальну дії.

          Ментол кристалічний — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючим властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниження хворобливих реакцій, зменшує запальні процеси, місцеву температуру. Стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

          Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

          Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами.

          Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації по застосуванню:

нанести невелику кількість крему на чисту, суху шкіру масажними рухами до повного вбирання.

Строки та умови зберігання:

24 місяці при температурі +5о+25оС.

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами