Крем універсальний знеболюючий ФІТО-АНАЛЬГЕТИК, Нове Життя, 80 мл

Крем універсальний знеболюючий ФІТО-АНАЛЬГЕТИК, Нове Життя, 80 мл

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

209

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

універсальний і знеболюючий крем фіто-анальгетик на основі рослинної сировини допомагає позбутися від больових відчуттів при травмах, ударах, розтягненнях зв'язок і від запальних процесів на шкірі. Цілюща винтергринова ефірна олія допомагає зняти м'язові, артритические і ревматичні болі. Використовується, як додатковий компонент при лікуванні ревматизму. Ментол і камфора доповнюють високоефективний склад крему своїм охолоджуючим ефектом і сприяють швидкому оздоровленню. Крем фіто-анальгетик — це надійний засіб, що допомагає в повсякденному житті.

ОБСЯГ

80 мл

СКЛАД

вода демінералізована, стабілізатор, олію льону, живокосту екстракт, ментол, масло кокоса, безсмертника екстракт, екстракт арніки, верби екстракт, екстракт берези, екстракт звіробою, вероніки екстракт, екстракт хвоща, екстракт прополісу, куркуми масло, червоного перцю масло, винтергрина ефірне масло, ефірне масло ялівцю, чорного перцю ефірне масло, ефірна олія полину, лаванди, ефірна олія, ефірне масло лимона, імбиру ефірне масло, алантоїн, камфора, ПЕГ-40 (касторова олія), цетилстеариловый спирт, антисептик.

СВІДЧЕННЯ

допомагає позбутися від больових відчуттів при травмах, ударах, розтягненнях зв'язок і від запальних процесів на шкірі.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

          Винтергрина ефірна олія — надає знеболюючу, антисептичну, протизапальну, протиревматичну дії. Є найбільш корисним при гострих випадках ревматизму, розтягувань і невралгії. Застосовується при розтягненні зв'язок та перенапруженні м'язів. Знеболюючі властивості масла роблять його корисним при спортивних травмах, при знятті напруги і м'язового болю, викликані енергійними вправами. Також використовується для зупинки кровотечі, при фурункулах, набряках, виразках, старих ранах. Має зігріваючий і охолоджуючий ефект.

          Ефірне масло ялівцю — володіє цілим комплексом терапевтичних властивостей: протиревматичну, антисептичну та тонізуючу. Ялівець сприяє регенерації клітин шкіри, загоює рани і виразки, перешкоджає зростанню рубцевої тканини. Після застосування масла підвищується пружність шкіри, ліквідується її в'ялість, млявість, нечистий колір і стомлений вигляд. Ефективно ефірне масло ялівцю при сильних фізичних навантаженнях, травмах, ушкодженнях, подагрі, ревматизмі, артриті (відновлює еластичність хрящових з'єднань).

          Чорного перцю ефірна олія — усуває проблеми опорно-рухової системи, наслідки фізичних перевантажень, травм та обморожень. Ефективно при всіх формах і видах артрозів, артритів, міозитів, невралгій, невритів. Стимулюючу і тонізуючу властивості дозволяють включати перець засоби для спортсменів, він поліпшує м'язовий тонус.

          Полину ефірне масло володіє вираженою бактерицидною властивістю. Полин зовнішньо використовується, як антимікробну, фунгіцидну, болезаспокійливу і поліпшує кровообіг засіб. У формі масажів і втирання масло використовують при ревматизмі, судомах, для поліпшення кровообігу, при грибкових ураженнях.

          Ефірне масло лаванди — славиться своїми ранозагоювальну та регенеруючі властивостями і широко застосовується для якнайшвидшого загоєння ранок, порізів, саден, тріщин, опіків і інших ушкоджень шкірного покриву. Як знеболювальний засіб масло лаванди діє на м'язові, суглобові, кісткові болі і запалення, а також на судоми і застійні запалення. При цьому ефект від масла подвійний: воно впливає комплексно, сприяючи зняттю стресу та реакцій, що викликаються хворобливими відчуттями, разом з тим надаючи сильний місцеву анестезуючу дію.

          Ефірне масло Лимона — чинить знеболювальну, спазмолітичну, антисептичну, протизапальну дії. Лимонна олія має здатність загоювати тріщини на шкірі, відновлювати пошкоджені капіляри, а також допомагає при м'язових болях після фізичного навантаження, варикозної хвороби вен і ревматизмі.

          Ефірне масло імбиру — основними властивостями імбиру належить його здатність надавати протизапальний та антисептичний ефект. Його успішно застосовують для лікування захворювань опорно-рухового апарату, зокрема артриту, артрозу, різних ступенів розтягнень. Крім того, взаємодіючи з шкірою, він надає стимулюючу дію, покращує кровообіг, надає шкірі омолоджуючий ефект і позбавляє від деяких її дефектів.

          Куркуми масло — має знеболюючу, антисептичну, ранозагоювальну і спазмолітичну властивостями. Сприяє розсмоктуванню гематом, ефективний засіб для усунення артриту, миозиа, ревматизму.

          Червоного перцю масло — ефективно стимулює кровообіг і відновлює обмінний процес в клітинах. Червоний перець має здатність глибоко проникати в тканини, надаючи сосудоразширяющее і розігріваючу дії, при цьому збільшуючи приплив крові і обмін речовин на локалізованому ділянці. В результаті відбувається швидке одужання.

          Масло Кокоса — володіє прекрасними поживними, пом'якшувальну і зволожуючу властивостями. Після нанесення на шкіру олії утворюється свого роду невидима плівка, яка виконує захисні функції і надовго підтримує оптимальний баланс вологи в шкірі. Масло кокоса в найкоротші терміни може усунути зайву сухість і лущення шкіри, а також оберегти її від огрубіння та утворення тріщин.

          Олія льону — пом'якшує, зволожує і омолоджує шкіру. Чудово допомагає усунути сухість і лущення шкіри, а також завдяки його зміцнює властивостями, значно підвищує еластичність і пружність шкірних покривів. Лляне масло ефективно усуває подразнення та чинить ранозагоювальну дію при ранках, порізах, тріщинках, ударах, синцях, та інших ушкодженнях шкіри.

          Живокосту екстракт сприяє зменшенню запалення і болю в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв'язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин при переломах, розтягненнях зв'язок, ударах. Живокіст проявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії. Екстракт живокосту обволікає і пом'якшує шкіру, надаючи їй здоровий зовнішній вигляд, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину.

          Екстракт безсмертника — зміцнює стінки кровоносних капілярів, знімає спазми. Має виражену кровоспинну і загоюючою діями і сприяє зменшенню шрамів і регенерації шкіри.

          Екстракт арніки — відомий своїми протизапальну, болезаспокійливу і загоює властивостями. Екстракт містить комплекс біологічно активних речовин, що поліпшують мікроциркуляцію крові і живлення шкіри. Глибоко проникаючи в епідерміс, екстракт сприяє кращому кровообігу і зменшення набряклості.

          Верби екстракт — надає знеболюючу, протизапальну, антиоксидантну, регенеруючу дії. Екстракт знімає набряклість суглобів, почервоніння, відчуття жару та сприяє зникнення больових відчуттів. Екстракт верби активно бере участь в обмінних процесах шкіри, посилюючи кровообіг, покращуючи тим самим постачання шкіри киснем і живильними речовинами.

          Екстракт берези — використовується як протизапальний та вітамінізують засіб. Має в'яжучу і стимулюючим властивостями, підтримує кислотно-лужний баланс і дезінфікує шкіру. Екстракт берези захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, тонізує і пом'якшує її, має протигрибкову дію, зменшує роздратування і почервоніння.

          Звіробою екстракт чинить протизапальну дію і має антимікробну властивість. Звіробій знімає спазми судин, володіє місцевою знеболюючою властивістю, зміцнює стінки капілярів, покращує венозний кровообіг. Особливо добре використовувати екстракт при роздратованою і чутливій шкірі.

          Вероніки екстракт — має бактерицидну, ранозагоювальну і заспокійливу дії на шкіру. Екстракт знімає роздратування і заспокоює шкіру.

          Екстракт Хвоща — володіє захисним, протизапальну та бактерицидну властивості. Міститься в ньому кремнієва кислота чинить дренирующее дію і сприяє виведенню важких металів.

          Екстракт прополісу — має виражену бактерицидну, протизапальну дію. Володіє унікальною здатністю прискорювати відновлення тканин і полегшувати потрапляння в глибокі шари шкіри інших лікувальних компонентів.

          Алантоїн — надає комплексне цілющу дію на шкіру, захищає від агресивних чинників, знижує запальні процеси, заспокоює шкіру і стимулює утворення здорових тканин. Ідеально підходить для чутливої шкіри, загоює рани, знімає роздратування, тріщини, при цьому шкіра набуває гладкість і здоровий вигляд.

          Цетилстеариловый спирт — сприяє проникненню поживних речовин в більш глибокі шари шкіри, образовует вологоутримуючу плівку і володіє дезинфікуючим властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

          Камфора — виявляє протизапальну, антисептичну, протисвербіжну дії і покращує мікроциркуляцію крові.

          PEG 40 (касторова олія) — володіє хорошим пом'якшувальною властивістю. Утворює захисну плівку на шкірі, перешкоджаючи зайвому випаровуванню вологи.

Ментол — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючим властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниження хворобливих реакцій. Ментол ефективно зменшує запальні процеси і місцеву температуру, стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами.

Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації по застосуванню:

нанести невелику кількість крему на уражену ділянку шкіри масажними рухами до повного вбирання і загорнути пов'язкою для збереження тепла.

Строки та умови зберігання:

24 місяці при температурі від +5о до +25оС.

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами