Крем універсальний "Мазь Нове Життя", Нове Життя, 80 мл

Крем універсальний "Мазь Нове Життя", Нове Життя, 80 мл

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

183

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

універсальна формула крему надає оздоровчий ефект при нанесенні на будь-яку ділянку тіла. Рослинні інгредієнти глибоко проникають в шкіру, живлять, зволожують і насичують її активними антиоксидантами, сповільнюючи процес старіння шкіри. Ментол в поєднанні з олією червоного перцю дає місцеве посилення кровообігу з наступним розслабленням м'язової тканини.

ОБСЯГ

80 мл

Склад: вода демінералізована, стабілізатор, гліцерин, ліпосентол F (вітамінний комплекс), циклометикон, екстракт каштана, ефірне масло шавлії, масло зародків пшениці, масло берези, олія амаранту, масло червоного перцю, екстракт звіробою, екстракт родіоли рожевої, екстракт споришу, екстракт подорожника, екстракт кропиви, екстракт чистотілу, екстракт ромашки, екстракт деревію, ефірна олія лаванди, ефірна олія чайного дерева, allantoin, цетилстеариловый спирт, пелобишофит, ментол, диметикон, антисептик.

Показання: Універсальна формула крему надає оздоровчий ефект при нанесенні на будь-яку ділянку тіла. Рослинні інгредієнти глибоко проникають в шкіру, живлять, зволожують і насичують її активними антиоксидантами, завдяки чому пов'язують в клітинах вільні радикали, сповільнюючи процес старіння шкіри. Ментол в поєднанні з олією червоного перцю дає місцеве посилення кровообігу з наступним розслабленням м'язової тканини.
 

Дія: - знімає втому і зменшує набряки ніг, усуває нічні судоми м'язів, допомагає в початкових стадіях варикозного розширення вен, тромбофлебіту;
- попереджає біль в м'язах тіла після фізичної роботи, спортивних занять, допомагає при стомленні, судомах, спазмах окремих м'язів, розтягненнях зв'язок, міозитах;
- полегшує суглобові болі, наслідки переломів, допомагає при артритах, артрозах, остеохондрозах, ревматизмі, радикуліті, подагрі;
- допомагає при потертостях на ногах, мозолях, «шпорах», загоює тріщини на п'ятах;
- усуває набряк і попереджає утворення гематоми (синці) при забиттях, саднах;
- при фурункульозі, герпетичної інфекції, опіках, укусах комах;
- при алергічних дерматитах, екземі, псоріазі;
- при простудному та алергічному нежиті, бронхітах, зубного болю;
- при сухості і свербінні піхви, для загоєння ерозій шийки матки, при тріщинах сосків і прямої кишки, при геморої;
- при простатиті для поліпшення мікроциркуляції крові;
- для покращення зору при втоми очей, в сутінках (втирати навколо очей, уникаючи попадання на повіки).

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

          Екстракт Каштана — чинить протизапальну, тонізуючу дії. Покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри і зміцнює стінки капілярів і вен. Екстракт каштану попереджає утворення тромбів у кровоносних судинах, що зменшує целюліт і захищає від негативного впливу Уф-випромінювання.

          Звіробою екстрактчинить протизапальну дію і має антимікробну властивість. Звіробій знімає спазми судин, володіє місцевим знеболюючим дією, зміцнює стінки капілярів і венозний кровообіг. Допомагає заспокоїти і усунути вид червоної подразненої шкіри.

          Екстракт родіоли рожевої — стимулює оновлення клітин і обмін речовин, володіє загоюючою і протизапальною властивостями, має яскраво виражену тонізуючу дію, покращує дихання клітин шкіри, захищає її від морозу і холоду, підвищує пружність.

          Споришу екстракт — сприяє біосинтезу колагену, що забезпечує міцність і еластичність сполучної та епітеліальної тканини. Має антимікробну і тонізуючою властивостями.

          Екстракт Подорожника — застосовується для загоєння дрібних пошкоджень. Він покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, розгладженню шрамів. Надає заспокійливу дію, регулює роботу сальних залоз, повертає в'янучої шкірі еластичність, розгладжує зморшки, знімає набряки.

          Кропиви екстракт — володіє багатьма корисними впливами на шкіру, так як дозволяє поліпшити регенерацію, тонізує шкіру і є природним антиоксидантом. Кропива має на шкіру вітамінізують, регенеруючу і загоює дії, покращує обмін речовин і дихання шкіри.

          Екстракт чистотілу — активно очищає, пом'якшує та дезінфікує шкіру. Він знімає запалення, почервоніння, лущення і сухість шкіри. Екстракт виявляє противоалергическое дію, загоює дрібні садна, порізи і тріщинки. Сприяє зникненню пігментних плям і інших дефектів шкіри.

          Ромашки екстракт — має протизапальну властивість. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дії, стимулює регенерацію клітин. Покращує капілярний кровообіг.

          Екстракт деревію — чинить протизапальну, ранозагоювальну, протиалергічну дії. Відновлює і оздоровлює клітини шкіри.

          Ефірне масло лаванди — володіє широким спектром корисних властивостей і може застосовуватися для догляду за будь-яким типом шкіри. Ефірне масло лаванди надає ранозагоювальну і регенеруючу властивості. Сприяє виведенню зі шкіри шкідливих токсинів. Рекомендується як освіжаючий і тонізуючий засіб.

          Ефірне масло Чайного дерева володіє сильним дезинфікуючим і антимікробну ефектом. Чайне дерево підсушує запалення, знімає набряклість і усуває дрібні прищики.

          Ефірне масло шавлії — має протизапальну, спазмолітичну властивостями. Сприяє загоєнню ран. Відновлює шкіру і підвищує її тонус.

          Берези масло — освіжає, очищає і омолоджує шкіру. Прибирає капілярний малюнок. Відновлює еластичність шкіри. Володіє лікувальними властивостями при хронічних шкірних захворюваннях.

          Олія амаранту — має живильним, зволожуючим і пом'якшувальною властивостями. Забезпечує додаткову антибактеріальний захист. Покращує кровообіг, активізує обмінні процеси і клітинний метаболізм.

          Перцю червоного масло — стимулює і відновлює обмінний процес в клітинах. Надає судинорозширювальну дію, в результаті чого поліпшується кровообіг.

         Зародків пшениці масло є одним з найбільш багатих рослинних олій з вмістом вітаміну E, який відповідає за підтримку і продовження молодості шкіри. Сприяє нормалізації водно-ліпідного балансу шкірного покриву, відмінно пом'якшує і живить шкіру, оберігаючи її від лущення і висихання. Запобігає передчасному старінню шкіри, пов'язане з віковими гормональним дисбалансом або надмірним впливом ультрафіолетових променів. Покращує колір шкіри, запобігає появі вікових пігментних плям, а також надає легкий відбілюючий дію на шкіру.

          Вітамінний комплекс (Е, F)— сприяє відновленню ліпідного шару шкіри, формування її захисного бар'єра й зволоженню шкіри, захищаючи клітини від передчасного старіння.

          Вітамін Е— антиоксидант, що володіє яскраво вираженим омолоджуючі властивості. Він прискорює клітинне оновлення допомагає захистити епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок і шрамів від вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, подразнення і лущення шкіри.

          Вітамін F— сприяє відновленню ліпідного балансу шкіри і формування її захисного бар'єра. Пом'якшує грубу, суху і потріскану шкіру.

          Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

          Диметикон — пом'якшує шкіру, має зволожуючу дію. Забезпечує прекрасні тактильні відчуття.

          Пелобишофит — містить велику кількість мінералів, регулює водно-сольовий баланс і покращує обмін речовин в шкірі. Надає протизапальну, протиалергічну та знеболювальну дії.

          Ментол кристалічний — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючим властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниження хворобливих реакцій, зменшує запальні процеси, місцеву температуру. Стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

          Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

          Цетилстеариловый спирт — сприяє проникненню поживних речовин в більш глибокі шари шкіри, утворюючи вологоутримуючу плівку. Володіє дезинфікуючим властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дію на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

          Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами.

          Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації щодо застосування: нанести невелику кількість гелю на чисту, суху шкіру масажними рухами до повного вбирання.

Строки та умови зберігання: 24 місяці при температурі +5о+25оС

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами